Vælge en E-cigaret med nikotin

Hvis du aldrig nogensinde har prøvet at ryge på en e cigaret med nikotin, så skal du heller ikke udtale dig om, hvor dårlig den er, eller hvor irriterende den er. Jeg oplever dagligt flere og flere mennesker, der på en eller anden måde udtaler sig negativt om den elektriske cigaret, selvom rigtig mange af dem faktisk aldrig har prøvet at ryge på sådan en før. Og hvis man ikke har prøvet det, så skal man heller ikke gå ud og gøre sig klog på det område. Så skal man få bestilt en, give den et forsøg, og så kan man komme med al den kritik, som man overhovedet vil. Her til Aalborg karneval, stod jeg uden for karnevalsshoppen og kiggede på alle dem der gik forbi i optoget, i deres flotte kostumer. Jeg var faktisk overrasket over at der var så mange af dem som gik og dampede på deres el-cigaretter. Det havde jeg faktisk ikke regnet med, også i blandt de helt unge så interessen for de elektroniske cigaretter ud til at være ret stor.

Og kritikken kommer primært fra rygere, som er træt af den evige hype, der er kommet omkring en e cigaret med nikotin. De vil gerne have lov til at ryge deres normale cigaretter i fred, men hele Danmark er heldigvis begyndt at få øjnene op for det potentiale, der er i den elektriske cigaret. Vi kan redde utroligt mange menneskeliv hver evigt eneste år, hvis vi bare kunne få den elektriske cigaret spredt ud til alle rygerne i Danmark. Men det er nok noget, man må skyde en hvid pil efter, når rygerne har den holdning til cigaretten.

Jeg har bare selv haft personer tæt inde på kroppen, som har haft et menneskeligt tab, som på en eller anden måde er forårsaget af rygning. Familier kan blive knust på den måde, og den pågældende dør ofte i en alt for tidlig alder. Og så kan man sagtens komme med eksempler på folk, som har røget hele livet, og nu er 95 år, og aldrig har haft det bedre. Men det er på ingen måde et argument, der holder i længden. Bare fordi der er en person, der bliver kørt ned af en lastbil og overlever, giver det da ikke mig lyst til forsøge det samme.

De danske rygere skal få øjnene op, og ligeså skal den danske regering. Der skal gøres noget ved det her, og vi skal udnytte den store mulighed vi har i en e cigaret med nikotin. Gør vi det, så kan vi gøre så stor en forskel for alle danskere. For alle danskere er nemlig berørt af rygning på en eller anden måde, og de bliver konfronteret med rygning hver eneste dag. Det fylder meget i dagligdagen, så hvorfor kan vi ikke lige så godt smide det væk og skaffe os af med det. Ind med en e cigaret med nikotin, som på alle måder er langt bedre end de normale cigaretter.

Jeg håber i hvert fald, at jeg kan få overtalt de rygere, der er i min familie, til at give den elektriske smøg en chance. Jeg har i hvert fald ingen interesse i at se dem sætte træskoene inden de fylder 60 år, fordi de har røget alt for længe. Rygning kan dræbe. Der går bare utrolig lang tid for rigtig mange mennesker, før de får øjnene op for det, desværre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This themes is powered by Free Wordpress Themes. This website violated the terms of use Free Wordpress Themes