Ønsker du at blive røgfri?

Er dit nytårsforsæt at blive røgfri, eller skal det bare være lige nu dit rygestop skal ske, kan denne side hjælpe dig godt på vej. En røgfri cigaret giver dig den sammen autentiske rygeoplevelse og nydelse som du får fra dine almindelige cigaretter. I stedet for den skadelige røg, inhalerer du harmløs vanddamp. En røgfri cigaret hjælper dig med at kvitte tobakken og blive fri for alle de skadelige og kræftfremkaldende stoffer der er i en cigaret. Med en røgfri cigaret, mærker du ikke så meget til, at du rent faktisk er på rygeafvænning, der er ingen forfærdelige abstinenser, humørsvingninger eller andet ubehag. Inhalerer du e væske med nikotin, trapper du langsomt ned, for til sidst at være helt foruden nikotinen, og du er derved ude af afhængighedens magt. I stedet for at stå i et koldt køkken med åbne vinduer og døre, man jeg nu i stedet ligge ind på sofaen og dampe løs på min ecigaret helt uden at det generer nogle.

En populær røgfri cigaret
El cigaret, e cigaret, e cig, damp cigaret, e smøg, el smøg, elektronisk cigaret osv. ja kært barn har mange navne, og det er ikke uden grund, at sådan en populær røgfri cigaret har mange navne. Den elektroniske cigaret virker jo. Den har taget verden med storm og gjort mange mange tusinder af rygere til eks rygere. Har du intet ønske om at kvitte cigaretterne fuldstændigt, kan en røgfri cigaret også bruges til erstatning, fx når du befinder dig på røgfrie zoner, ikke gider gå udenfor i dårligt vejr osv. og pludselig bliver smøg syg. Med almindelige cigaretter sætter røgen sig i alting, dit hår, tøj hud, din ånde osv, og det lugter mildest talt ikke godt.

En af de rigtig gode ting ved en røgfri cigaret er også, at den er lavet i mange prisklasser. Det vil sige, at alle faktisk har råd til at hoppe med på e cigaret dillen, og blive røgfri. Kvaliteten på de billige e cigaret sæt, er endda rigtig god. Du kommer rigtig langt med et start sæt. Det kan fx bestå af en e cigaret, mundstykke til at inhalere i, genopladeligt batteri, beholder til væsken, gerne flere slags, så du kan prøve forskellige smage på e væsken, og en oplader samt selve væsken selvfølgelig. E væsken som du påfylder, bliver også kaldt e juice, og den kan fås med mange forskellige smagsaromaer. Prøv fx en frugtsmag (banan, jordbær, hindbær, melon), sliksmag (chokolade, kage, lakrids, tyggegummi, vingummi), kaffesmag osv. Er du kun til tobaksaromaer er det selvfølgelig også muligt at købe, faktisk så kan du få et rigtigt bredt udvalg inden for tobaksaromaer, og næsten helt sikker en som minder meget om det mærke du ryger i forvejen.

Ingen passiv rygning med røgfri cigaret
Den røg fri cigaret udsætter ingen for passiv rygning, eftersom den ikke indeholder nogen skadelige stoffer, foruden nikotinen, hvis man ellers vælger at have den i sin e væske. Du kan nemlig købe e væske, med eller uden nikotin. Der er ingen brandfare forbundet med el cigaretterne, der kan ikke gå ild i sådan én, så du behøver ikke at være bange for at falde i søvn med den, i modsætning til en almindelig cigaret. Adam Jorden en ekspert inden for data mining og business intelligence, var en af de første til at opfinde den populære ecigaret. Han ønskede at kunne ryge på en måde, hvor det ikke påvirkede andre, og begynder derfor at eksperimentere med damp og smag.

Kender du også nogen der ville have gavn af en røgfri cigaret, så forslå dem sådan én, eller køb den i gave til vedkommende. Den er smart og praktisk og kan spare en rygere for tusindvis af kroner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This themes is powered by Free Wordpress Themes. This website violated the terms of use Free Wordpress Themes