info om elcigaretter

El cigaretter med nikotin
Har du også et familiemedlem, en ven, en veninde, en kollega, en nabo, en bekendt eller bare én du holder af, og gerne vil hjælpe vedkommende med at stoppe med at ryge, kan vi stærkt anbefale el cigaretter med nikotin. Der er mange gode grunde til at hjælpe dem med at kvitte cigaretterne og i stedet dampe på el cigaretter med nikotin. De er fx langt sundere end almindelige cigaretter. I cigaretter er der over 4.000 skadelige og kræftfremkaldende stoffer, hvor der i el cigaretter med nikotin, faktisk kun er nikotinen der ikke er godt for nogen. Og formålet med el cigaretter med nikotin, er jo, at man gradvis nedtrapper mængden på nikotinen, så man til slut, helt er ude af det. Ved at bruge el cigaretter med nikotin er man fuldstændig fri for abstinenser eller de grimme humørsvingninger, man normalt ellers ville få ved rygeafvænning. Det gør det lettere for personen der dropper cigaretterne men også for dem omkring vedkommende, da det er svært at tackle de humørsvingninger.
Sundere livsstil med el cigaretter med nikotin

Man tager ikke på af at dampe på el cigaretter med nikotin. Det er heller ikke skadeligt at dampe og man kan ikke få vand i lungerne. Ved at man stopper med at ryge, nedsættes også risikoen for blodpropper og andre følgesygdomme af rygning som KOL. Rygehosten forsvinder, eftersom man ikke længere er udsat for tjære og de andre giftstoffer der er i en almindelig cigaret. Man stinker ikke længere af røg, der sætter sig i alt og nikotin gule fingre er passé. Eftersom det er harmløs damp der produceres fra el cigaretter med nikotin, udsætter du ingen for passiv rygning, og dampen opløses forholdsvis hurtigt. Man kan derfor dampe indenfor, uden at det sætter sig i møblerne, eller man skal i gang med at male nikotin gule vægge. Det kan rent faktisk blive slut med at stå ude i regn og slud for at ryge, og derved undgå at hive en forkølelse til sig der smitter hele familien.
El cigaretter med nikotin hører ikke under rygeloven

Man må faktisk godt dampe på el cigaretter med nikotin på steder hvor rygning er forbudt. El cigaretter med nikotin er ikke omfattet af rygeloven, og mange der damper nyder godt af dette. Nu er det også ligefrem muligt på længere bilture, blot at dampe på sin e cigaret uden det generer medpassagererne, eller ligge i sengen eller sidde på sofaen og dampe. Der er heller ingen brandfare forbundet med en elektronisk cigaret, så skulle man falde i søvn med el cigaretten, sker der ikke noget som helst. El cigaretter med nikotin er derfor geniale til ældre mennesker, der ryster så meget på hænderne, at man frygter de taber cigaretten og antænder hele huset. Det er ikke muligt med en e cigaret.
Gør dig selv og dine kære den tjeneste, at køb el cigaretter med nikotin som et startsæt, og giv det som gave til én du holder af. Rygeren vil sætte stor pris på det, og hvor skønt ville det ikke være, hvis det var dig, der gjorde det muligt for vedkommende at gennemføre et rygestop med din hjælp. Tænk på alle de penge der bliver sparet på cigaretter, hvor prisen i forvejen bare stiger og stiger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This themes is powered by Free Wordpress Themes. This website violated the terms of use Free Wordpress Themes