Rygeafvænning med ecigaretter

elcigaretterEr du på jagt efter et godt rygeafvænning produkt, er du havnet på den rette side. Det er nemlig in med den nye e cigaret. Du har sikkert hørt om den som e cig, elektronisk cigaret, el cigaret mm. E Cigaretten er det nyeste inden for rygeafvænning. Nu skal det være slut med tyggegummi, næsespray eller plastre som er vanedannende, og som man i stedet for, kan gå hen og blive afhængig af. Piller, akupunktur eller hypnose, det er spild af tid og penge. Selvfølgelig virker det for nogle, men vi kan ikke komme udenom, at det er meget dyrere end en e cigaret.

Hvorfor så købe en elektronisk cigaret? Fordi den rent faktisk virker! Er du begyndt at ryge eller dampe som det jo egentlig er, på din e cigaret mister du før eller siden, lysten til de almindelige cigaretter. Nogle har den tanke, at de vil bibeholde at ryge et par cigaretter i løbet af dagen, men det ophører forholdsvis hurtigt. El cigaretten smager bare det meget bedre end almindelige cigaretter.
Ryger/damper du elektroniske cigaretter med nikotin får du stadig dit behov dækket. E-væsken, e-juicen som puttes i el cigaretten, fås efterhånden med hundrede af forskellige smagsaromaer. Spørgsmålet er, om man tør prøve noget nyt, eller kun holder sig til tobakssmagen som man kender. E væsken kan du købe både med eller uden nikotin.

Køb E cigaret med nikotin

Sådan kommer du i gang. Start med at købe et startkit. Der får du alt det du skal bruge for at komme godt i gang. Dog skal du huske at købe det e væske du skal hælde i. Det kan du købe både med og uden nikotin. Det er vidst kun de mere hardcore der hopper på en kold tyrker og køber e væsken uden nikotin. Startkittet indeholder selve e cigaretten, med batteri, oplader og mundstykke. Det er forholdsvis nemt at hælde e væsken i. En flaske e væske rækker ca til 1-3 måneder, afhængig af, hvor meget du damper. E væsken indeholder ingen skadelige stoffer.

Med en el cigaret får du samme rygeoplevelse som med almindelige cigaretter, bare med en bedre smag. Du kan stadig lave “røg”ringe og får.
røgen/dampen helt ned i lungerne. Du oplever også samme halskrads, så den minder på mange måder om en rigtig cigaret. Du vil opdage at din hosten vil forsvinde, den dårlige røg ånde,lugten der sidder i tøjet, samt de nikotingule fingre.

Der er intet farligt ved at anvende en el cigaret. Der kan ikke gå ild i den, så ligger du i sengen og ryger/damper, og falder i søvn, skerder intet ved det. Det er heller ikke muligt at få vand i lungerne, og du kan ikke brænde fingrene på en elektronisk cigaret. Du udsætter ingen for passiv rygning med en e cigaret. Den elektroniske cigaret afgiver heller ingen særlig ubehagelig lugt.

Den elektroniske cigaret er efterhånden blevet udformet i mange variationer. Den fås med og uden lysdiode, der lyser når man ind halerer.
Den fås med justeringsknap, så du selv kan styre mængden af damp du ind ånder. Den fås også så den ligner almindelige cigaretter og så fås den i mange forskellige farver og materiale. Kvaliteten og mærket er også forskelligt.

Hvorfor bruge elcigaretter?

Hvad er så meningen med at dampe på en el cigaret? Den sparer dig for flere tusinde kroner i dit liv. For ikke at tale om, at den måske redder eller forlænger dit liv, og skåner dig for følge sygdomme der er i forbindelse med rygning, som kræft, rygelunger mm.
Man starter med en nikotin styrke på 15-25 mg, herefter trapper du ned, for til sidst helt at være foruden nikotinen. Herefter ligger du din e cigaret på hylden, for du er ikke længere afhængig af nikotinen. Du er helt fri for abstinenser, hvilket er dem de fleste rygere frygter.
Nærer du absolut intet ønske om at stoppe med dit rygning, kan du sagtens anvende din elektroniske cigaret som supplement til dine almindelige.
Den elektroniske cigaret hjælper dig helt sikker med at nedsætte dit rygeforbrug.

E cigaretten er ikke omfattet af rygeloven, og du må derfor ryge/dampe på den, lige hvor du vil. E cigaretten er altid praktisk lige at have ved hånden. Forkæl dig selv eller andre du ønsker, der skal droppe cigaretterne, og køb en el cigaret. Vidste du, at du nedsætter risikoen for en blodprop med 50 % blot ved at kvitte cigaretterne. Hvad venter du på? E cigaretten burde have været opfundet for 100 år siden. Tænk hvor mange liv den kunne have reddet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This themes is powered by Free Wordpress Themes. This website violated the terms of use Free Wordpress Themes