Rygestop med en elektronisk cigaret

Ego-t en populær elektronisk cigaretNår man som ryger igen og igen oplever, at man ikke kan få lov til at nyde sin smøg, så skyldes det mange ting.

Én ting er, at det rygere ikke har mulighed for at ryge ligesom mange steder i dag, som det ellers tidligere har været tilfældet. En anden årsag er, at rygning i dag ikke bliver set igennem fingrene med, som ellers tidligere har været tilfældet og den sidste grund er den klassiske der hedder “pris”.

Faktum er at rygning er dyrt og besværligt i dag, og derfor i mange tilfælde ikke er energien værd, især fordi det er en afgørende faktor for hvordan ens helbred har det generelt. Man bliver simpelthen sløvere af at ryge for meget, og så snart man stopper vil man opleve ens livsstil ændres markant.

Der findes heldigvis en løsning i dag, der i højere grad end nogensinde, formår at give rygerne en mulighed for kvitte smøgerne, og leve et røgfrit liv, både til glæde for dem selv og deres omgivelser. Denne løsning hedder en elektronisk cigaret. Måske er det blevet tid til en ny elcigaret – se dine muligheder her

Mystikken bag en elektronisk cigaret

En elektronisk cigaret kan lige umiddelbart virke lidt underlig, i og med den har samme form som en almindelig cigaret, men er lavet af plastik og afgiver røg. Faktisk minder den mest af alt om en legetøjscigaret, og derfor kan den ved første bekendtskab godt virke lidt åndssvag. Sandheden er imidlertid, at det er netop dette ryge-stop produkt, der kan redde dig fra lungesygdomme, dårlig hud og gule tænder.

Man skulle tro at det var løgn, men faktisk er den elektroniske cigaret en revolution indenfor ryge-stop branchen. Aldrig før har det været så nemt, at justere forbruget af nikotin, og som forbruger af den elektroniske cigaret, vil man opleve at man kan starte med forholdsvist store mængder nikotin og stadig være i stand til at droppe den helt, efter bare et kort stykke tid. Man skal dog være lidt opmærksom på hvor man køber disse væsker, da langt de fleste forhandlere herhjemme ikke har de tilladelser der skal til for at kunne sælge e-juice med nikotin. Dog er der enkelte godkendte forhandlere hvor man trygt kan bestille, da deres produkt kontrolleres jævnligt. Køber man hos en uautoriseret forhandler, ved man aldrig helt hvad der er blandet i disse e-væsker, og i løbet af de senere år, er der fundet eksempler på e-væsker som har indeholdt stoffer der på sigt kan være skadelige for ens lunger. Da ecigaretter er en relativ ny ting, så mangler der også flere undersøgelser om bi virkningerne på lang sigt. Dog er dette for langt de fleste ikke relevant, da mange stopper helt med både elektroniske cigaretter og de almindelige inden for et år, efter at de er skiftet over til el-cigaretter.

Sådan fungerer en elektronisk cigaret

Den elektroniske cigaret fungerer med damp i stedet for røg, og man er som forbruger således fri for alle de skadelige giftstoffer, som der ellers indhaleres i forbindelse med rigtige cigaretter. Selvom det kan virke underligt i starten, vil man hurtigt skabe et tryghedsforhold til de elektroniske cigaretter. Allerede første gang man inhalerer, kan man mærke hvordan dampen påvirker hals, lunge og mund med samme lidt kradsende fornemmelse, som almindelige cigaretter. Forskellen er bare, at dette ikke skader dig i samme grad og således er et glimrende alternativ til tjære og tobak.

Hvis du tidligere har været ryge-stop programmer igennem, og måske har prøvet med tyggegummi og plaster, vil du opleve noget helt nyt med den elektroniske cigaret, der øger muligheden for at stoppe som det passer en. Selvom du måske har røget 20 smøger hver dag, de sidste 20 år, vil den elektroniske cigaret stadig være en alternativ vej til, at du kan komme ud af din afhængighed.

Den elektroniske cigaret er kommet for at blive, og der er således op til rygerne at vælge om de vil stoppe før eller siden. Den elektroniske cigaret giver dig en helt ny mulighed for, at lægge smøgerne på hylden og starte et røgfrit liv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This themes is powered by Free Wordpress Themes. This website violated the terms of use Free Wordpress Themes