El-cigaret med nikotin

Eksempler på el-cigaretter med og uden nikotinFlere og flere stopper med at ryge. Det er blevet sværere, at være ryger og derfor kan det være besværligt, at nyde sine smøger i fred og uden der kommer spydige bemærkninger fra venner og bekendte. Selvom rygning stadig er ganske normalt, er det ikke unormalt at folk beder en om at lade være, hvis man som ryger er i selskab med ikke-rygere.

Derfor kan det være anstrengende, at være ryger. Det er jo ikke nødvendigvis en tilværelse man selv har valgt, men har måske været uheldig, at blive afhængig i en tidlig alder eller pga. sin sociale omgangskreds. Så hvad gør man hvis man virkelig ønsker at stoppe, men har svært ved at lægge smøgerne og nikotinen fra sig fra den ene dag til den anden.

Der er i dag flere løsninger på dette problem, men der er én der ikke har samme negative konsekvenser som mange af de andre. Nemlig e-cigaretten. Med en e-cigaret har du nemlig det der svarer til en almindelig smøg, bare uden de skadelige giftstoffer og de ubehagelige bivirkninger. Derfor er e-cigaretten altså den optimale løsning, for rygeren der ønsker at stoppe.

Start med at bruge el-cigaretter

Når man første gang ser en el-cigaret vil man sikkert grine lidt. Det virker ikke helt seriøst, at man ryger på et stykke plastik når man er vant til de bløde, tobaksfyldte stykker papir, men så snart man har vænnet sig lidt til udseendet og konsistensen, vil man faktisk opleve, at oplevelsen langt hen ad vejen er den samme.

Med en el-cigaret har du en cigaret, der giver den samme afslappende følelse i kroppen, men bare ikke skader kroppen som gammeldags cigaretter. Tricket er, at man med en e-cigaret benytter damp i stedet for røg, og udskifter de skadende giftstoffer med sund smag og lader nikotinen blive således, at det giver den samme tilfredsstillende fornemmelse.

Der er mange forskellige slags smag, og netop dette er med til at gøre e-cigaretten unik. I stedet for tyggegummi eller plastre der gør en afhængig, kan man med el-cigaretten styre mængden af nikotin, og på den måde justere forbruget alt efter hvor langt man er med sit rygestop.

El-cigaretten er fremtiden

Selvom el-cigaretter stadig er forholdsvist nyt på det danske marked, er det ikke svært at bedømme om de har en stor fremtid her i vores samfund. For folk der oprigtigt ønsker, at stoppe deres rygning, er el-cigaretten den bedste mulighed der er set til dags dato, mener mange rygere. Faktisk viser alle de seneste undersøgelser at netop e-cigaretten er den bedste måde at opnå et varigt rygestop på, og det på trods af de skærpede regler vi har her i Danmark når det køber til køb af e-juice med nikotin.

Derfor er det også nemt at bedømme, at fremtiden ligger hos el-cigaretten. Med de nye muligheder den giver, og med en brugervenlige udformning, vil mange have en helt anderledes oplevelse med dette rygestop-produkt, end de hidtil har haft med andre produkter.

Hvis man er i tvivl kan man nøjes med, at købe et start-up kit. Dette indeholder kun de allermest væsentlige ting, og er derfor en god start for dem der ikke er sikre på e-cigaretter er noget for dem. Bedøm selv, men mange rygere har allerede talt. El-cigaretter er den sikre vej væk fra smøgerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This themes is powered by Free Wordpress Themes. This website violated the terms of use Free Wordpress Themes