Den populære elektronisk cigaret

Der findes mange myter omkring den populære elektroniske cigaret. Myterne betyder måske, at mange nok ikke tør prøve en elektronisk cigaret, og derved aldrig kommer ud af sit cigaretforbrug. Men faktum er, er at myterne ikke er sande. Nej, man kan ikke få vand i lungerne ved at indhalere på en elektronisk cigaret. Du får jo heller ikke vand i lungerne ved at gå i dampbad vel. Nej, man får ikke svamp i munden, ved at dampe på en elektronisk cigaret, du sørger selvfølgelig for at holde den ren. Nej, det er ikke skadeligt at dampe, da væsken ikke består af skadelige kemikalier eller partikler. Der er ingen tjære, kulilte, eller nogen af de flere tusinde skadelige stoffer der er i en almindelig cigaret. Nej, det giver ikke allergi eller udslæt at dampe på en elektronisk cigaret. Nej, man udsætter ikke andre for passiv rygning, eftersom damp ikke er skadelig. Nej, nikotinen sætter sig ikke i tøjet eller på vægge. Nej, du tager ikke på i vægt ved at smide cigaretterne og dampe i stedet. Nej, den kan ikke selvantænde, så du kan godt dampe på den i din seng og falde i søvn, uden der sker det mindste. Og nej, du bliver ikke afhængig af den.

Den elektroniske cigaret fungerer som en nedtrapning helt uden abstinenser. Hvor lang tid du skal bruge på nedtrapningen, og helt kvitte nikotinen, er helt op til den enkelte person. Ja der er mange skrøner, men når alt kommer til alt, så har den elektroniske cigaret verden over, hjulpet tusindvis med at blive røgfrie. Du kan blive én af de mange.
De mange fordele ved en elektronisk cigaret

Den elektroniske cigaret har så mange fordele. Du må dampe på den, hvor du end befinder dig, da den ikke er omfattet af rygeloven. Sidder du på en restaurant/cafe, i bilen, i biografen, eller fx. i bussen/toget, må du rent faktisk tage din elektroniske cigaret frem, og dampe på den, uden nogen kan påstå du ikke må. Den afgiver ikke rigtigt nogen ubehagelig lugt, eftersom det er damp der hurtigt opløses og ikke bliver hængende i luften, i modsætning til røg. Har du ikke lyst til at droppe dine cigaretter, er den også et glimrende alternativ til blot nedtrapning. Hvis den elektroniske cigaret kan hjælpe dig med at nedsætte dit cigaretforbrug, ender det måske med, at du i sidste ende kvitter cigaretterne helt. Det vil helt klart være det bedste for dig og dit velvære.

Chancen for at få en blodprop bliver fx. halveret ved at stoppe med at ryge. Er du blevet opereret og er blevet frarådet at fortsætte med at ryge, er den elektroniske cigaret lige noget for dig. Du undgår de ubehagelige abstinenser som du ellers ville have fået, ved at smide cigaretterne, mens du prøver at komme til hægterne.
Spar masser af penge på en elektronisk cigaret

En e cigaret som den også kaldes er en utrolig billig udgift, sammenlignet med de almindelige cigaretter. Du kan spare titusindvis af kroner om året, ved at bruge en elektronisk cigaret i stedet. Hvad venter du på? Myterne er manet til jorden, prøv selv en elektronisk cigaret og se om vi ikke har ret. Du får den samme nydelse og følelse som var det en rigtig cigaret.

Køb en elektronisk cigaret i dag og begynd dit nye sundere liv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This themes is powered by Free Wordpress Themes. This website violated the terms of use Free Wordpress Themes