Hvorfor bruge El cigaretter?

Vælge den helt rigtige el cigaret i kampen med rygningen og som et vigtigt skridt på vejen til et permanent rygestop.El cigaretter er blevet et kæmpe hit hos mange rygere i hele verden. Den populære elektroniske cigaret har vundet begejstring verden over, især hos danskerne.

I gadebilledet ser man flere og flere rygere dampe på e smøgen. Selv i bilerne er det pludselig blevet legat at dampe, uden nogen løfter et øjenbryn.

Endda med børn i bilen, eftersom elektroniske cigaretter ikke udsætter nogen for passiv rygning.
Dampen er næsten lugtfri og opløses forholdsvis hurtigt, uden at det sætter sig i alt, som røg ellers ville have gjort.

Hos flere forhandlere har de presset prisen helt i bund, i takt med stigende konkurrence, og derfor er der sørget for at alle har råd til at prøve den populære el smøg i kampen om at blive røgfri.

Vi mennesker er vanemennesker helt ud til fingerspidserne, og putter ikke noget i munden, der ikke lever op til høje standarder. Derfor er det vigtigt at når du køber e-væske / e-juice /e-liquid, så køb altid noget som består af kvalitets aroma, samt godkendte tilsætningsstoffer. På den måde undgår du evt. sundhedsskadelige stoffer i e-juicen, som man nogle gange finder hos de helt billige forhandlere. Husk på at i en almindelig cigaret, er der rapporteret over 3800 skadelige og kræftfremkaldende stoffer. Vælger du e-væske med nikotin, er nikotinen det eneste usunde og vanedannende. Formålet med e cigaretten kan være at du trapper langsomt ned med nikotinen, for til sidst helt at undvære den. På den måde er du fuldstændig fri for abstinenserne der ellers ville forekomme, hvis du tog dig en kold tyrker og kvittede på én gang.
Vi har sammensat forskellige kombinations e-væsker, som vi mener, vil give den ultimative smagsoplevelse. Vær ikke bange for at blive inspireret i at prøve helt nye smagsaromaer du aldrig har prøvet før. Det er en af de helt store fordele ved el cigaretter.

Flere mennesker får øjnene op for, hvilken fantastisk opfindelse en e cigaret i virkeligheden er. E cigaretten er ikke omfattet af rygeloven, og du må derfor dampe på den på de fleste røgfrie zoner. Dog er der visse undtagelser og steder, hvor el cigaretten ikke må nydes, eftersom den muligvis kan blive opfattet som den rigtige vare, nemlig analoge smøger. Det kan være steder som nogle skoler, restauranter, lufthavne, flyvere, busser mv.

Du behøver ikke længere at stå udenfor i al slags vejr for at få et par hurtige hvæs af en cigaret. Du behøver heller ikke længere lede over alt, for at finde en lighter der rent faktisk virker, eller stå i kø på tanken for at købe dine cigaretter. Nu kan du sidde indenfor og dampe, mens du trækker på smilebåndet af de mennesker der står udenfor og ryger med forfrosne fingre i snevejr. Vil du ikke gå glip af det sociale og det fællesskab der jo egentlig er ved rygningen, så kan du også gå udenfor og dampe på din e smøg. Har du ikke lysten til helt at slippe dine cigaretter, kan en e cigaret også bruges som erstatning i ny og næ.

El cigaretten er også god til ældre mennesker. Du behøver ikke at frygte at bedstefar fx taber en glød og sætter ild til huset, eller går fra en tændt cigaret osv. Der kan ikke gå ild i en elektronisk cigaret. Bedstefar og andre for den sags skyld, kan teknisk set ligge og dampe i sengen og falde i søvn med el cigaretten, uden der sker noget som helst. Der kan desuden spares tusindvis af kroner ved at dampe på en e cigaret, hvilket kan mærkes på nutidens pensionssats.

Du vænner dig hurtigt til at fylde væske på e cigaretten og huske at lade det genopladelige batteri op. Hav gerne min. 2 batterier, så du altid har ét batteri, der er fuldt opladet.

Hvis du før har forsøgt at gennemføre et rygestop ved brug af hjælpemidler som nikotintyggegummi, nikotininhalator, rygestoppiller, hypnose, akupunktur osv. osv. men ikke haft heldet med dig, så tøv ikke med at prøve vores elektroniske cigaret med e juice. Uanset hvad man siger om e cigaretter, så er det trods alt bedre at anvende en el cigaret, evt. med nikotin, end at ryge på de skadelige cigaretter, som indeholder de mange farlige stoffer som tjærestoffer, nikotin, opløsningsmidler, kulilte, benzen, cyanbrint og meget meget mere. Det er op til dig selv, om du ønsker e væske med eller uden nikotin.

Vil du også være en del af den nye udvikling, og prøve en af de revolutionerende nye e cigaretter mod rygestop, så tøv ikke med at prøve en el cigaret. Det er perfekt for dig der gerne vil gøre en indsats mod røg og ikke spilde flere penge på cigaretter. E cigaretter er i dén grad blevet et fænomen i kampen mod cigaretterne og andre rygestopmidler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This themes is powered by Free Wordpress Themes. This website violated the terms of use Free Wordpress Themes