El Cigaret til dig som ønsker at stoppe

untitledI mange år, har sundhedsforkæmpere kæmpet mod rygning i den offentlige debat. Til irritation for mange rygere, har man lovgivning omkring rygning, og i særdeleshed hvor man må ryge offentligt. Rygekabiner, rygeforbud, og øget priser på cigarer, er alle initiativer der påvirker rygere, og gør det sværere, og dyrere at få stillet sit nikotinbehov. MEN, der findes heldigvis alternativer og meget billigere endda. Ved køb af en el cigaret, får man samme effekt af at ryge, men den er langt sundere og du må benytte den over alt, da den ikke er omfattet af rygeloven. Det er også mere hyggeligt med en ecigaret. F.eks. var jeg her i weekenden på camping, og så ude i solen og dampede løs. Dejligt at kunne gøre dette uden at genere andre mennesker.

Kun damp fra el cigaret

Når man ryger en el cigaret, trækker man egentlig bare damp ned i lungerne. Det er helt uskadelig damp som ikke kan give dig vand i lungerne, eller skade dig på nogen måde. Ganske vidst kan e væsken der hældes i el cigaretten indeholde nikotin (det er valgfrit), men de andre 4.000 skadelig stoffer der er i en ”rigtig” smøg, er fjernet fra væsken. En el cigaret er derfor et langt sundere alternativ. Du udsætter ingen for passiv rygning, eftersom den forholdsvis lugtfri damp, hurtigt opløses og der ingen skadelige partikler er i dampen. Der er ingen brandfare forbundet med en el cigaret. Du kan derfor tage den med i sengen og falde i søvn med den, uden der sker noget som helst.

Hvordan virker en El cigaret?

En el cigaret består af 4 forskellige komponenter. Den første komponent er en skål/kar, eller en form for patron, som bruges til at opbevare den e væske, som man damper. Den næste komponent er et varme element, eller en fordamper, som simulere flammen ved en ”rigtig” cigaret. Det er denne komponent som fordamper væsken, så denne kan inhaleres. Den tredje del af cigaretten er et batteri. Dette batteri er faktisk den største del af cigaretten, af den simple årsag, at et stort batteri er et must, for at have en holdbar løsning i forhold til de almindelige cigarer. Batteriet er genopladeligt, så du skal ikke bekymre dig om at købe nye batterier hele tiden. Den sidste del af en e cigaret, og den vigtigste, er e juice som er den du rent faktisk ryger/damper. Den fordampes af fordamperen, og er det du inhalerer. Det er derfor meget vigtigt, at du finder dig en e juice, som DU bedst kan lide, de variere nemlig ekstremt meget i smag. De fleste nybegyndere starter som regel med den smag de er vant til fra deres almindelige cigaretter.

El Cigaret til afvænning

Mange rygere har haft positive erfaringer med at bruge en el cigaret til afvænning af den dårlige vane. Dette skyldes ganske enkelt, at man som bruger af en el cigaret, har mulighed for at skræddersy lige netop, hvor meget nikotin man inhalerer og selv bestemme hvor man vil ryge/dampe. Ved køb af ”normale” cigaretter, findes der et hav af forskellige mærker, men man er ikke altid herre over, hvor meget nikotin man får i en smøg – med en el cigaret, er dette slet ikke noget problem. Der er forskellige nikotinmængder, afhængig af, hvor meget du plejer at ryge. Nedtrapningen sker gradvis, når der skal købes en ny e juice til at fylde i el cigaretten. Du kommer ikke til at
mærke du nedtrapper nikotin mængden, og du får derfor ingen abstinenser eller andet ubehag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This themes is powered by Free Wordpress Themes. This website violated the terms of use Free Wordpress Themes