Ego-T danskernes fortrukne el cigaret med nikotin

Sunde cigaretter! De to ord synes at ligne et eksempel på en antitese, indtil du har hørt om Ego-t’s elektroniske cigaret, der rent faktisk giver dig samme nydelse, uden at du skal bekymre dig om røg og sorte lunger. Vil du også gerne stoppe med at ryge, men er stadig ikke helt klar til at slippe cigaretten, er ego-T måske lige noget for dig. Almindelige cigaretters giftige røg er utrolig sundhedsskadelige for både dig og dine omgivelser, og der er derfor god grund til at droppe smøgerne.

Med Ego-T findes den ideelle måde at starte en gradvis afvænning af cigaretterne. Ego-T giver dig muligheden for at kvitte de giftige cigaretter på en måde, så du undgår kolde tyrkere med følgende ubehagelige abstinenser. At vælge et alternativ til de nikotin holdige cigaretter kan være med til at forbedre dit helbred allerede dagen efter, at du er startet på Ego-T. Med Ego-T kan du påbegynde et rygestop i dit helt eget tempo.

Sådan virker Ego-T
Ego-T ligner i størrelse og form en helt almindelig cigaret, men i stedet for at indeholder nikotin holdigt tobak, består e-cigaretten af en helt og aldeles uskadelig væske. Når man inhalerer en e-cigaret frigives der en damp fra væsken, der giver brugeren følelsen af at ryge.

Den væske, der bruges i en ego-T består af fødevarestoffer, der er ganske uden skadevirkninger, men stimulerer rygeren, som var det en almindelig cigaret. Stimulationen hjælper mange til et endeligt rygestop, men det sker i et tempo, der er rart for rygeren.

Kvaliteten fås med Ego-T cigaret
Ego-T er en kvalitetscigaret, der indeholder masser af damp og kun vejer omkring 15 g.. Desuden er el-cigaretten kun på størrelse med en kuglepen, hvilket gør den nem og handy at have med sig i lommen. Ego-T er billig i drift og en kvalitetscigaret til en god pris, hvilket gør den til én af de mest solgte og populære elektroniske cigaretter, der findes på markedet.

Start dit rygestop med Ego-t’s startpakke, og du vil sikre dig det helt rigtige og hensigtsmæssige udstyr til dit rygestop. Startpakken indeholder 2 Ego-T cigaretter, en oplader, en refill flaske med ståltud samt en brugermanual – altså en perfekt måde at starte dit røgfrie liv.

Der er ingen undskyldning for ikke at smide cigaretpakken ud i skraldespanden, når du har Ego-T. Skån dine lunger, din hud, dine tænder og dine omgivelser ved at boykotte røgen fra de giftige cigaretter, og gå i stedet over til at bruge ego-T som et sundt alternativ til cigaretten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This themes is powered by Free Wordpress Themes. This website violated the terms of use Free Wordpress Themes