Undgå at påføre skade på dine børn med en e cig

brug elcigaretter til at beskytte dine børn mod passiv rygningDen dag i dag er der desværre rigtig mange mennesker, som ryger i deres eget hjem. Og der skal da ikke herske nogen tvivl om, at de selv skal og må bestemme, om det skal være tilladt at ryge inden for deres egne fire vægge. Det er ikke fordi, at jeg er fortaler for en total rygelov, som skal forbyde al rygning i private hjem også. Men problemet er bare, at mange af de folk, som ryger i deres eget hjem, gør det selvom der lever børn i huset. Og det er altså et virkelig stort problem, som mange mennesker ikke engang er klar over.

Vi har alle sammen hørt om, at det er farligt at ryge. Det er der ikke nogle danskere, der kan være i nogen form for tvivl om mere. Det er kort og godt ikke sundt for dig at ryge, og det ved du også godt. Men det er faktisk også virkelig skadeligt at ryge foran dine børn, og dermed udsætte dem for passiv rygning. Så kan det godt være, at du selv må bestemme, om du vil ryge i det eget hjem eller ej. Men hvis du har børn i hjemmet, så er det virkelig noget, som du skal overveje, og ja, faktisk meget gerne må lade være med, da du udsætter dine egne børn for en utrolig skadelig røg, som kun påfører dem dårligdom og skavanker.

Hvis du har svært ved at lade vær med at ryge indenfor, selvom der er børn i hjemmet, så kan det være en rigtig god ide for dig at anskaffe dig en e cig. Men en e cig kan du nemlig sagtens ryge indenfor, uden at det kommer til gene for dine børn. Det er ikke usundt for dem at indånde den damp, der kommer ud af en e cig, og derfor skal du ikke være bange for at ryge foran dem, så længe det foregår via en elektrisk cigaret. Selvfølgelig ville det da kun være en god ting, hvis du helt skiftede over til en elektrisk cigaret, men hvis du gerne vil ryge normale cigaretter, så er det selvfølgelig dit eget valg. Bare du ikke udsætter dine børn for dem, da ikke rigtig kan vælge selv. Det er ofte blevet bevist at passiv rygning faktisk også kan være skadeligt, især for børn.

Jeg håber, at du deler de samme synspunkter, og du også synes, at det er synd at udsætte børn for passiv rygning. Det kan være meget skadeligt for dem, når de bliver ældre, og det kan være med til at forårsage en masse sygdomme, som måske vil komme i udbrud, i takt med at de bliver ældre. Og jeg kan næsten ikke finde på noget mere ubehageligt som forældre, end at være årsagen til, at ens egne børn må lide med sygdomme, fordi man ikke selv har kunne gå udenfor, når man har skulle ryge, eller i det mindste har skiftet over til en e cig for deres skyld. De kan ikke selv vælge, om de vil gå rundt i din tobaks os. Derfor er du nødt til at gøre det for dem, så du undgår at de bliver påvirker af passiv rygning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This themes is powered by Free Wordpress Themes. This website violated the terms of use Free Wordpress Themes