Ekstra info om E cigaret med nikotin

Spørger du mig, så burde alle former for cigaretter blive afskaffet med lov. Jeg forstår ikke, at vi herhjemme i Danmark kan blive ved med at gå rundt og skade os selv og andre via alt den gift, der er i røg. Alle burde i stedet blive udstyret med en e cigaret med nikotin, nu hvor vi alligevel har opfundet den. Men jeg tror ikke, at det er noget, der vil komme til at ske herhjemme lige foreløbig. Der ville jo komme et ramaskrig henover Danmark, hvis regeringen fra den ene dag til den anden gjorde rygning ulovligt.

Jeg tror, det bare bliver ved drømmen lige nu. Der ville jo også være rigtig mange ting, som gik imod det at afskaffe rygning. Først og fremmest vil der jo lyn hurtigt samles en masse mennesker i Kim Larsens fodspor, og påstå at det er en menneskeret at ryge. Et argument, som jeg synes er helt hen i vejret, men alligevel ville folk begynde at argumentere med menneskerettigheder, hvilket jeg personligt på ingen måde kan se, at rygning skulle gå ind under. Og hvis de er så glade for at ryge, så kan de jo bare fortsætte med en e cigaret med nikotin, men det er sikkert heller ikke godt nok.

Jeg synes, at en e cigaret med nikotin er en fantastisk opfindelse, og jeg kan vitterligt ikke forstå, at den ikke er mere udbredt, end den er. Der er stadig utrolig mange rygere herhjemme, som fortsætter med at ryge normale cigaretter. Jeg ved ikke hvordan man skal kunne motivere dem til at begynde at ryge elektriske cigaretter. Dog har jeg heller ikke set nogen former for reklamer for el cigaretter, hvilket jeg personligt synes er en skam, da det er et produkt med utrolig stort potentiale.

Der kører jo mange reklamer for elektriske cigaretter på nettet, men man har ikke set en landsdækkende tv reklame, ligesom man er vant til at se det med Nicorettes tyggegummier og mundspray. Om det er fordi, at der ikke er store nok firmaer bag de elektriske smøger endnu, og dermed ikke nok penge til at køre sådan en kampagne, skal jeg ikke kunne sige. Dog er det flot, at man uden særlig meget markedsføring – det meste er sket mund til mund over nettet eller i virkeligheden – har fået så mange med på vognen, som man nu engang har. De små firmaer har kæmpet godt.

Hvis det så bare kunne blive en trend, det med at gå rundt med en e cigaret med nikotin. For lige nu tror jeg, at der er rigtig mange mennesker, der ser lidt ned på den elektriske smøg. Det ser sikkert for dumt ud, og hvorfor skulle man ryge på sådan en, når man alligevel kan ryge på normale cigaretter? En eller anden dag må der vel ske noget på det område rent lovgivningsmæssigt, for det kan da ikke blive ved med at køre, som det gør lige nu. Det er i hvert fald bare mit personlige ønske.

Der er efterhånden en del mennesker, som har fået sig en e cigaret med nikotin. Og jeg bliver så glad hver eneste gang, jeg hører om en af mine kammerater, der har købt sig en elektrisk cigaret. For så kan det være, at han nemt og hurtigt kan afvænne sig de normale cigaretter, og komme på rette spor igen. For rygning er en sygdom i sig selv, som kan forårsage en lang andre række sygdomme på sigt, hvilket i værste fald kan føre til en meget smertefuld og grotesk død. Så hver eneste gang, en bekendt har bestilt en e cigaret med nikotin, så jubler jeg indeni.

Dog er der mange mennesker, der tror, at de bare kan bestille en e cigaret med nikotin, og så er alt i den skønneste orden. De regner med, at man så bare kan trappe stille og roligt ned, for til sidst kun at ryge på den elektriske cigaret, som man bare kan stoppe på, den dag man har afskåret de normale smøger helt. De tænker ikke over, at der rent faktisk er nikotin i de elektriske cigaretter, som gør dem afhængige af at fortsætte med at ryge på den. Men det er langt bedre, at rygerne benytter sig af den elektriske version, frem for den giftige udgave. I hvert fald i min optik.

Det er da også langt mindre skadeligt for os passive rygere, som på ingen måde lider nogen overlast, hvis vi står i nærheden af en ryger, som ryger på en elektrisk cigaret. Jeg er ikke så sart, når det angår normalt røg. Jeg er vokset op i et hjem med tre rygere, så jeg er vant til lugten, men efterhånden som jeg er blevet større, har jeg fundet ud af, at der er rigtig mange mennesker, som slet ikke kan fordrage lugten. Det problem kunne vi også slippe for, da en e cigaret med nikotin på ingen måder lugter lige så kraftigt, som normale cigaretter gør.

Det eneste, som lugter en lille smule, er den damp, man puster ud. Dampen kommer fra den e-væske, som man fylder på sin cigaret, og der kan man selv vælge,, hvilken smag man vil have. Men jeg kunne da forestille mig, at folk meget hellere vil lugte til æbler eller kaffe, end de vil lugte til normal, sur cigaretrøg. Det ville jeg da i hvert fald selv. Men det virker som om, at den elektriske cigaret ikke rigtigt har vundet danskernes hjerte endnu. Men så vidt jeg ved, så stiger salget af den hele tiden. Så det kan da være, at rygerne en dag kun går rundt med en e cigaret med nikotin. Det kræver en del ventetid, men det ville være det værd.

Så hvis du selv er imod rygning, så vil jeg da opfordre dig til, at du prøver at overtale alle dine bekendte, som er rygere, til at give den elektriske cigaret en chance. Så kan du selv mærke den fornemmelse af jubel indeni, når det lykkedes for dig. Vi skal have spredt det gode budskab, og det kan du være med til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This themes is powered by Free Wordpress Themes. This website violated the terms of use Free Wordpress Themes