Tid til en ny El cigaret?

Her forleden dag sad jeg og kiggede på nettet efter en billig ny el cigaret, da jeg gerne ville have udskiftet min gamle, som snart ikke kunne holde mere. Jeg ville ikke rigtig skille mig af med den, da jeg synes, at den fungerede fint, og at der ikke var noget galt med den. Men en dag tog min kæreste den demonstrativt og viste mig, hvad der var i vejen med den, hvorefter hun kylede den direkte ud i skraldespanden, gav mig sit kort og sagde, at nu havde jeg bare at købe en ny med det samme, så det var overstået.

Så jeg satte mig ind foran min iPad og begyndte at lede efter en ny el cigaret, som jeg kunne bestille hjem med det samme. Jeg var jo super glad for min gamle el cigaret, og jeg var da også begyndt at være lidt afhængig af den, så jeg var faktisk en smule irriteret, da hun bare havde taget den ud af hænderne på mig og smidt den ud. Så havde jeg jo ikke noget at ryge på resten af den dag, eller de efterfølgende dage, for den sags skyld. Så jeg skulle jo i en fart have fundet mig en ny el cigaret, som jeg kunne få tilsendt.

Og efter et par timers søgen på nettet, begyndte jeg så småt at gøre min hjerne klar på, hvilken en det skulle være. Jeg ville jo ikke bare bestille fra en eller anden tilfældig webshop, hvor man ikke var sikker på, at den kom inden et par dage eller om den kunne returneres, hvis der skulle være noget galt med den. Men jeg havde altså nu fundet frem til to butikker på nettet, og i en af de butikker skulle jeg altså lægge min ordre på en ny el cigaret. Og igen kunne jeg ikke rigtig beslutte mig, men jeg vidste, at jeg havde en deadline, som jeg skulle overholde.

For hvis jeg ikke bestilte min nye el cigaret inden klokken blev 16.00, så ville den ikke blive sendt samme dag, og så havde jeg den jo ikke i hænde før om flere dage. Så jeg skulle altså bestille inden klokken blev 16, hvis jeg gerne ville have den indenfor den næste dag eller to. Og det ville jeg jo helt vildt gerne, da jeg allerede nu var begyndt at sidde og længes efter den gamle, jeg havde. Så jeg spurgte hurtigt min kæreste til råds, vi blev enige, og så bestilte jeg fra den første webshop, som jeg var havnet på.

Og her sidder jeg altså nu med min nye el cigaret, som jeg er virkelig glad for. Og jeg håber da også, at den kan holde i lige så lang tid, som den anden gjorde. Nu er det jo min kæreste, som har betalt for denne her, så jeg regner ikke med, at hun smider den ud lige med det første. Så jeg er blevet glad igen, og min kæreste kan stoppe med at være irriteret på mig og min el cigaret.

Ét svar til “Tid til en ny El cigaret?”

  1. […] Der findes heldigvis en løsning i dag, der i højere grad end nogensinde, formår at give rygerne en mulighed for kvitte smøgerne, og leve et røgfrit liv, både til glæde for dem selv og deres omgivelser. Denne løsning hedder en elektronisk cigaret. Måske er det blevet tid til en ny elcigaret – se dine muligheder her […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This themes is powered by Free Wordpress Themes. This website violated the terms of use Free Wordpress Themes