Hvorfor vælge en El cigaret

Jeg går til daglig på gymnasiet, og der har jeg fundet ud af, at man gerne på ryge på sin el cigaret indenfor. Det er virkelig noget, som jeg synes, at alle skoler burde indføre, så vi kunne få nogle flere til at begynde og ryge på sådan en, i stedet for at gå ud i hvert eneste frikvarter og skulle ryge normale smøger. Jeg har selvfølgelig selv røget normale smøger før, men efter jeg fik øjet op for en el cigaret, så har jeg nærmest ikke kigget mig over skulderen siden. I dag kan jeg ikke på noget tidspunkt undvære den.

Hvis du gerne vil høre lidt mere om, hvordan jeg fandt ud af, at man gerne måtte ryge på skolen, så skal du bare følge med her. Det var en ganske stille og rolig tirsdag morgen, hvor vi alle var mødt kvart over otte. Alle var trætte, og jeg var selv så træt, at jeg havde glemt mine smøger derhjemme på køkkenbordet, og jeg havde altså bare ingen penge med i skolen, som jeg kunne gå ned og købe smøger for. Så jeg sad der med de største trip, og jeg ville bare gerne have frikvarter, så jeg kunne komme ud og nasse en smøg af en fra min klasse.

Dog kommer jeg i tanker om, at jeg faktisk har min mors el cigaret med i min taske. Jeg havde nemlig prøvet den et par dage inden, og så var den altså havnet lige i min taske. Hvorfor jeg ikke havde taget den op, aner jeg fatisk ikke. Men der var den, og jeg var jo så trængende, at der bare skulle komme en irritation midt i det hele, og så var jeg faret op i det røde felt. Så irriteret var jeg på lige netop det her tidspunkt. Men så slog det mig midt i det hele – vi havde ikke fået noget forbud mod at ryge på en el cigaret indenfor, så jeg greb chancen, og ville se hvad der skete.

Intet. Der skete vitterligt intet. Alle fra min klasse var jo vant til at se folk gå rundt og ryge på elektriske cigaretter, så det var jo ikke noget nyt for dem, at se en person ryge på sådan en. Men min ældre historielærer havde da godt nok aldrig set sådan en. Men i stedet for at blive sur (han er ikke ryger, skal det lige siges), så blev han fascineret over den. Han blev nærmest helt forskrækket, da han så, at jeg sad og pustede nooget ud i luften, der let kunne ligne røg. Han skulle lige til at fare, da han så, at det kom fra en underlig sort tingest, altså min el cigaret.

Og lige siden har det faktisk været helt i orden at ryge på min skole. Dog er der nogle lærere, der godt kan bede en om at vente til frikvaretet med det, da det forstyrrer undervisningen nogle gange. Så må vi jo bare lige vente timen ud til at sidde og ryge indenfor igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This themes is powered by Free Wordpress Themes. This website violated the terms of use Free Wordpress Themes