Spar penge ved at købe en e cigaret

hvordan virker en e cigaret?Hvert år ryger vi danskere for utroligt mange penge. Millioner af kroner ryger lige op i luften, og vi fortsætter glædeligt med det lang tid ud i fremtiden, hvis vi ikke snart gør noget ved det. Prøv at tænk på alle de ting, du vil kunne gøre med dine børn og din familie, hvis du ikke røg. Du ville jo have flere tusinde kroner mere mellem hænderne hvert år. Penge, som du kan bruge på at have det sjovt sammen med dem, du holder af. Så inden du tænder den næste smøg, så overvej lige, at det kunne have været en Tivoli tur med de små i stedet.

Hvis du ikke har nogle børn, men derimod er alene, og du måske har svært ved at få regningerne betalt hver måned, så kan det også være en rigtig god ide at lægge smøgerne på hylden, og eventuelt erstatte den med en e cigaret. For så vil du have meget nemmere ved at kunne betale til tiden, nu hvor du ikke skal bruge flere tusinde kroner om måneden på at ryge smøger. Det er en luksus fornøjelse, og det er endda en fornøjelse, som æder vores krop op indefra. Og vi gør det endda frivilligt. Så kom i gang med at køb en e cigaret, hvis du ikke bare kan tage en kold tyrker.

Det ville kunne mærkes på kistebunden, hvis du valgte at droppe smøgerne. Og især hvis i er to i husstanden, der ryger. Så ville i have mange flere penge, når året er omme. Hvis i lagde de penge, som i førhen brugte på smøger, i en sparebøsse, så ville i hvert år have til en rigtig lækker sommerferie i stedet for. Eller i kan bruge dem på at købe julegaver, eller hvad i nu lige har lyst til. Der er så mange muligheder.

E cigaretter kan hjælpe dig med at skære ned
Hvis du er fast ryger, og du har været det igennem mange år, så har du sikkert prøvet at stoppe med at ryge over flere omgange. Og du har sikkert ikke haft held med det endnu. Hvis du endnu ikke har prøvet at give e cigaretten en chance, så kunne det måske være på tide, at du tog den op til genovervejelse. For den har i hvert fald hjulpet rigtig mange mennesker med at skære ned på deres daglige forbrug af smøger. Og den har endda også hjulpet størstedelen med at stoppe helt. Så hvis du har et inderligt ønske om at stoppe, så er det helt klart den vej, du skal gå.

Selvfølgelig virker det ikke for alle at købe en e cigaret. Men for langt de fleste kan det rent faktisk lade sig gøre at trappe langsomt og sikkert ned, indtil man en dag kan kalde sig fuldstændig røgfri. Og det er det, der er målet for dig. Hvis du ikke dur til bare at tage en kold tyrker, hvilket de færreste har psyken til at kunne klare, så er det her helt klart den nemmeste mulighed for dig. Hvis du gerne vil blive røgfri, så gå ud og køb dig en e cigaret med det samme. Der er ingen tid at spilde.

Hellere gøre det i dag end i morgen. Der er ikke noget, der lige hedder den sidste smøg. Nej, gå i stedet i gang med det samme, og få købt dig den e cigaret. Og start så blidt ud, som overhovedet muligt. For hvis du giver den en ordentlig skalle i starten, så vil du højst sandsynligt miste lysten og modet meget hurtigt, og så er det jo ligesom ligegyldigt. Så start blidt ud, så du ikke kvitter igen med det samme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This themes is powered by Free Wordpress Themes. This website violated the terms of use Free Wordpress Themes