Gå ned i vægt med en e cigaret

Hvis man er ryger, og man har lyst til at smide et par kilo, så er det ikke sikkert, de ryger af dig, hvis du går i gang med at træne. Det er set flere gange, at rygere har svært ved at smide de overflødige kilo, så det kan være en af de ting, der holder dig tilbage fra at gå ned i vægt. Så er du ryger, og vil du gerne smide nogle af de alle de kilo, som du har fået skrabet sammen gennem årene, så er det helt klart bare i gang med et rygestop. Og det kan kun gå for langsomt. Til det kan du evt. benytte dig af en e cigaret.

For med en e cigaret får du ikke alle de giftige stoffer ned i lungerne og ind i kroppen. Ikke fordi det er direkte sundt at ryge på en e cigaret, men hvis valget står mellem sådan en og en rigtig smøg, så har din krop helt klart bedst af den elektriske udgave. Så hvis du gerne vil i gang med både et rygestop og dermed også et vægttab, så skal du bare se at komme i gang. Hellere i dag end i morgen. Og hvis du fortsætter træningen, og du ikke begynder at spise usundt, så har du en god mulighed for at nå et hurtigt vægttab.

Dog er det klart, at hvis du begynder at spise usundt og stopper træningen, bare fordi du er stoppet med at ryge, så vil det gå den modsatte vej, og så vil din vægt bare stige. Så det kræver en stram disciplin, hvis du gerne både vil stoppe med at ryge og dermed også tabe dig. Men der er mange, der har gjort det før, så du kan også klare det.

Nu må det være på tide at kvitte smøgerne
Hvis du har været ryger i mange år, så er det altså på tide, du overvejer, om det ikke snart er ved være slut med at ryge. Når man har røget i lang tid, så begynder man at få den overbevisning, at det kan være ligegyldigt med et rygestop, for skaden er jo sket. Men selvom du har røget i tyve, tredive eller fyrre år, så er det ikke for sent at stoppe galskaben. Hvis du stopper med at ryge nu, så har du meget større chance for at leve i længere tid – og det går jeg stærkt ud fra, du er interesseret i. Eller tager jeg fejl?

For hvis du har børn, børnebørn, mand, kone eller andre nære familiemedlemmer, som du gerne vil have mange år sammen med fremover, så er det altså på tide at skille sig af med smøgerne. For hvis du fortsætter med det, så har du i hvert fald ikke mange år sammen med dine børnebørn. Og ville det ikke være synd for dem, hvis de skulle give afkald på deres bedsteforældre, bare fordi de var for egocentreret til at stoppe med at ryge? Det ville ikke være fair overfor dem, og det er heller ikke fair, du ikke skal have lov til at se dem vokse op.

Så hvis du gerne vil have en chance for det, så er det bare i gang med det samme. Det bliver en lang og sej kamp, men du kan gøre det. Du kan eventuelt gøre starten lidt nemmere, hvis du anskaffer dig en e cigaret. Med den i hånden kan du let dæmpe rygetrangen i de værste situationer. Og så bliver det ikke lige så barskt at gå i gang med at skære ned. Så det ville være en rigtig god ide, hvis du ikke er typen, der kan tage en kold tyrker.

E cigaretter kan føre til en sundere livsstil
Der er mange mennesker, der har formået at få en sund livsstil, efter de har lagt smøgerne på hylden. Og hvorfor skulle det ikke også kunne ske for dig? Det eneste, der står mellem dig og den sunde livsstil, det er dine smøger. Hvis du bare kan få bugt med dem, så er der ingen grænser for, hvad du kan klare. Hvis du formår at stoppe med at ryge, så kan du gøre, lige hvad du har lyst til. For når man har bevist, at man har den rette mentalitet til at kvitte smøgerne, så har man bevist, at man kan gøre hvad som helst.

Så er du også den type, der har viljen til at gå igennem et vægttab, eller hvad du nu ellers måtte have af udfordringer. Så hvis har et ønske om at komme til at leve sundere, smide nogle kilo og stoppe med at ryge, så er den eneste, der kan gøre noget ved det, dig selv. En af de ting, som du kan benytte dig af, hvis du gerne vil gøre det lidt nemmere for dig selv, det kan være en e cigaret. Med en e cigaret kan du nemlig let komme i gang med at skære ned, og inden du får set dig om, så har du skåret så meget ned, så det bliver meget nemmere for dig at tage det sidste skridt. Så som du kan se, så er det muligt at gå ned i vægt med en e cigaret.

Så hvis du er en vinder, så går du ud og anskaffer dig en e cigaret i dag. Ikke i morgen, ikke på mandag, ikke til nytårsaften. Nej, du gør det i dag. For så viser du også, at du er af den rette støbning, og du gerne vil give det et ordentlig forsøg. Og selvfølgelig kommer det til at lykkes for dig. Det er jeg helt sikker på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This themes is powered by Free Wordpress Themes. This website violated the terms of use Free Wordpress Themes