Så mange penge kan du spare med en ecig

derfor bør man vælge en moderne ecig til sit næste rygestopDet er usundt at ryge. Men at blive sundere er ikke den eneste grund til, at det kan være attraktivt for dig at kvitte smøgerne en gang for alle. Det er nemlig ikke kun dit og andres helbred, der bliver beriget, hvis du vælger at smide cigaretterne på hylden. Du kan faktisk selv gå hen og få en del flere penge på lommen, hvis du vælger at skifte cigaretterne ud med en ecig. Og ville det ikke være rart at få en ekstra skilling ind på kontoen, samtidig med at du vil kunne trække vejret igen?

Hvis du tænker over det, så er det faktisk utroligt mange penge, der bliver røget for hvert evigt eneste år. Og det er selvom vi kun kigger på lille bitte Danmark. Hvis vi tager en normal gennemsnitsfamilie, hvor begge forældre eventuelt ryger, samt måske deres ældste barn. Det vil sige tre personer i husstanden, som er rygere. Hvis alle tre ryger en pakke cigaretter om dagen, og vi siger at en pakke koster omkring de 40,- kroner, så er det altså næsten 44.000,- kroner, som en enkelt husstand kan bruge udelukkende på smøger om året.

Hvis du blot bor for dig selv, og du er den eneste ryger i husstanden, så er det stadig 14.600 kroner, du vil kunne spare om året, hvis du stoppede med at ryge. Hvis du derimod vælger at skifte over til en ecig, så ville du stadig skulle bruge lidt penge på den, men det ville ikke nærme sig de næsten 15.000 kroner om året, som det ville koste for dig at ryge helt almindelige cigaretter. Du ville nok ikke engang nærme dig de 1.000 kroner om året i udgifter. Så det er jo også en pæn besparelse at kunne tage med sig.

For det koster nemlig ikke særlig meget at købe sig en ecig efterhånden. I starten, da det var en helt ny gadget, som næsten ingen mennesker kendte til, kostede den selvfølgelig en halv bondegård. Men efterhånden som efterspørgslen er blevet stor, så er der også kommet rigtig stor konkurrence på markedet, og butikkerne kæmper alle om kunderne, så priserne er efterhånden meget overkommelige. Og hvis du ikke bruger penge på cigaretter, så vil du hurtigt kunne få skrabet pengene sammen til at købe dig en ecig. Faktisk vil du nok kunne have råd til det i løbet af den første uges tid.
Så hvis din husstand godt kunne bruge over 40.000 kroner ekstra om året, så vil det helt klart kunne anbefales, at du får dine familiemedlemmer med på ecig bølgen, og kommer i gang med at udforske det univers. I vil alle sammen får en generelt bedre sundhed, og derudover ville i kunne bruge de mange ekstra penge på en fælles ferie eller lignende. Brug det eventuelt til at fejre, at I er blevet røgfrie. Og mon ikke man vil kunne finde en meget pæn sommerferie for ekstra 40.000 kroner? Det ville jeg i hvert fald ikke have noget problem med.

Skift til en elektronisk cigaret og få dine sanser igen
At skifte til en elektronisk cigaret ligger måske fjernt for dig. Og det kan også være, at du allerede nu har besluttet dig for, at du aldrig nogensinde kan forestille dig selv med en elektronisk cigaret i munden. Du synes måske, at de der lige nu går rundt med sådan en, ser fjollede ud – måske endda ligefrem tåbelige. Hvis du tænker sådan, så kan man helt klart konstatere, at du har en negativ tilgang til den elektriske smøg, og du lyder ikke som en, som vil blive overbevist lige med det samme.

Men hvis du lige følger med her i teksten, så kan det være, at jeg kan give dig en lille, bitte, bitte lyst til måske blot at overveje at skifte den nuværende rygende cigaret ud med en elektronisk cigaret. Den dampende gadget har faktisk rigtig mange fordele, som du måske ikke har fået øjnene op for lige med det første. Så jeg håber, at du åbensindet vil læse videre her i dette indlæg, så jeg måske har en chance for at få dig vundet over på den sunde side, og kvitte smøgerne en gang for alle. Så bliver jeg glad, og det samme gør du selv.

For en ting, som du måske ikke har tænkt over, kan eksempelvis være, at du får alle dine sanser igen, i det sekund du vælger at smide smøgerne på hylden, og måske erstatte dem med en elektronisk cigaret. For selvom du stadig ryger på noget andet, så har den dampende gadget altså ikke nogen indflydelse på dine sanser, som du stort set sikkert har mistet, mens du har haft tjærefilteret i munden. Prøv at forestil dig hvor fantastisk det må være, at kunne have alle sine sanser i behold, og stadig få stillet rygetrangen.

Prøv lige at luk øjnene engang. Og sæt dig godt tilrette i stolen, sofaen, eller hvor du nu ellers måtte side og læse dette indlæg. Prøv så at forestil dig – ja, hvad skal vi sige – juleaften for en god ordens skyld. Prøv at forestil dig, at du står i køkkenet, hvor al julemaden er i gang med at blive tilberedt. Og så prøv at tænke tilbage på dengang, hvor du ikke røg, og forestil dig, at du nu også har smidt smøgerne væk, så sanserne bare danser derudaf i fuld galop. Dufter der ikke lige pludselig skønt? Og smager maden ikke lige pludselig mere fantastisk end nogensinde før?
Dette kan rent faktisk lade sig gøre. Også selvom du måske tror, at du aldrig nogensinde vil få fornøjelsen af virkelig at kunne dufte flæskestegen, der står og spreder sin aroma i hele hjemmet, så kan det rent faktisk lade sig gøre. Smid nu de smøger på hylden, og tag et fornuftigt valg at stoppe helt med at ryge, eller skift over til en elektronisk cigaret, så du stadig har fornøjelsen at kunne ryge, når du virkelig bliver trængende. Hvis du gør det i dag, så vil du takke mig, når det bliver juleaften.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This themes is powered by Free Wordpress Themes. This website violated the terms of use Free Wordpress Themes