Første gang med e cigaret

untitledHer i sidste uge besluttede jeg mig for, at nu var det på tide for mig og min kæreste at prøve os ad med sådan en e cigaret. Da vi begge er rygere, så tænkte jeg, at vi nok hellere måtte have en hver, så vi ikke rev hovederne af hinanden, hvis vi kun havde en enkelt til deling. Jeg anede ikke noget om, hvor meget vi ville komme til at bruge dem, og hvis det endte med, at vi begge to ville benytte os mere og mere af dem, så var det nok en god ide med en til hver. Man køber heller ikke en enkelt cykel til et par tvillinger, og efterfølgende beder dem om at dele den mellem hinanden. Det kan ikke lade sig gøre. Vi satte os ved en bænk, op af et hegn og fandt vores el cigaretter frem og begyndte at ryge på dem, det var faktisk rigtigt hyggeligt.

Så jeg gik altså ind på nettet og ledte lidt efter en webshop, som jeg kunne benytte mig af. Hurtigt fandt jeg dog ud af, at markedet ikke var helt lille, da der lige pludselig bare dukkede flere sider op med forskellige butikker, som solgte e cigaretter. Jeg skulle ikke have noget dyrt og ophøjet noget, da ingen af os jo havde prøvet det før. Så vi besluttede os for bare at bestille et par start udgaver, så vi kunne give det en chance, og finde ud af, om det ville være noget for os. Det kunne jo sagtens være, at ingen af os gad at bruge den efter tre dage, og så ville det have været dumt, hvis vi havde bestilt de dyreste på markedet.

Jeg kiggede lidt rundt på nettet, og forhørte mig på et par forskellige fora, hvilken type man skulle købe, når man var helt ny og grøn i branchen, og hvorhenne det skulle købes. For selvom der er mange at vælge imellem, så ved man jo ikke, om det vil være klogt at købe fra den webshop, man finder på side 7 på Google, selvom de måske har lidt lavere priser end de førende. Men jeg blev ret hurtigt anbefalet nogle butikker, som havde lige netop det, jeg havde brug for. Der begyndte at tegne sig et mønster, og pludselig var der en del, der alle anbefalede den samme webshop. Så det var jo nok ikke helt skidt at handle med dem.

Så jeg gik derind, og jeg fandt hurtigt den e cigaret, som de havde talt om. En e cigaret der også gjorde opmærksom på, i sin beskrivelse, at den var egnet godt til begyndere. Så det var jo lige det, jeg eftersøgte. De røg så i indkøbskurven, og inden der var gået fem minutter, havde jeg allerede bestilt en e cigaret til mig selv og min kæreste. De er desværre ikke kommet endnu, men jeg bestilte dem også i fredags, og dermed har de ikke haft en ærlig chance for at få dem afsendt endnu. Men jeg håber da på, at jeg får dem i løbet af i morgen eller i overmorgen. Så det glæder vi os helt vildt til. Så må vi se, om det er noget for os.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This themes is powered by Free Wordpress Themes. This website violated the terms of use Free Wordpress Themes