Kvit smøgerne med en el cigaret og behold formen med el cigaretter

el cigaretter med nikotin vejen til et fast rygestopEt af de store skrækscenarier for de nuværende rygere er nok, at de kommer til at tage pokkers mange kilo på sidebenene, når de endelig en dag bliver trætte af at ryge, og formår at lægge smøgerne på hylden en gang for alle. Men der er faktisk en mulighed for de nuværende rygere for at beholde deres pæne og slanke krop, og mindske risikoen for at tage et par ekstra kilo på, selvom de skulle formå at kaste smøgerne bort. Der er selvfølgelig nogle personer, der sagtens kan klare et rygestop uden at tage på. Hvis du er en af dem, så bør du ikke læse videre, men blot stoppe med at ryge med det samme, uden hjælp.

Du tror sikkert ikke på mig, men det kan rent faktisk lade sig gøre. Løsningen skal findes i den smarte lille gadget, der kaldes en el cigaret, eller elektrisk cigaret om man vil. Du har garanteret ikke kunne undgå at høre om den, eftersom den efterhånden er blevet voldsomt populær herhjemme. Det er sådan en smart lille elektrisk cigaret, som minder meget om en normal cigaret, bortset fra at den er baseret på damp, og ikke tobak og giftige stoffer.
Så hvis du gerne vil beholde dine flotte former, og ikke vil falde i fælden med at spise rigtig meget mad og mange snacks, når du kvitter smøgerne, fordi du mangler at holde dine fingre og dig selv aktiv, så burde du anskaffe dig en el cigaret. Dermed kan du fortsat blive ved med at ryge, men du lægger de normale, skadelige cigaretter på hylden, og lader i stedet den lille elektroniske gadget overtage pladsen. Dermed holder du stadig dine fingre aktive, og du går ikke rundt og mangler noget at have i munden, da du blot kan bruge den elektriske cigaret, hvis rygetrangen skulle opstå.
Og når du har noget at kunne aktivere fingrene med, i dette tilfælde vil det så blive din nye el cigaret, så kommer der ikke det der automatiske behov for at aktivere dine fingre eller din mund for den sags skyld. Hvis du bare stoppede normalt, fra den ene dag til den anden, med at ryge normale cigaretter, uden at supplere med en el cigaret, så ville der være en stor risiko for, at du ville begynde at spise rigtig meget mad i stedet for at ryge. Dermed ville du ikke have mulighed for at holde på dine nuværende former.

Det er blandt andet også en af grundene til, at der er mange mennesker, der ikke er stoppet med at ryge endnu. Simpelthen fordi de er bange for, at de bliver for tykke, hvis de endelige kunne tage sig sammen til at smide smøgerne på hylden. Men i og med der nu er kommet en løsning til det problem, så kan man da i hvert fald ikke bruge det som undskyldning mere. Så hvis du har gjort det indtil videre, så kan du godt begynde allerede fra i dag af med at købe din helt egen el cigaret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This themes is powered by Free Wordpress Themes. This website violated the terms of use Free Wordpress Themes