En e cigaret med nikotin virker fantastisk

imagesEr du endnu ikke hoppet med på bølgen og startet med at ryge på en e cigaret med nikotin, så er det sikkert fordi, du ikke tror helt på konceptet, ikke er interesseret i at starte overhovedet, eller bare fordi du ikke har fået taget dig sammen til at købe den lille smarte gadget endnu. Hvis du ikke er interesseret i at starte med at ryge på en elektrisk cigaret i stedet for de normale cigaretter, så var du nok ikke havnet inde på denne artikel. Så der er forhåbentlig en lille snært indeni dig, der gerne vil udskifte den usunde vane med en sundere og bedre vane. Det er nu ikke noget så hyggeligt som at sidde foran sin brændeovn, og kigge på ilden der sluger dine briketter eller brænde, mens man damper løs på sin el cigaret. Skal det være rigtigt hyggeligt, så sidder man med et glas god rødvin i den ene hånd, en bog i den anden og en god ecig i munden.

Jeg kan allerede nu garantere dig for, at du med en e cigaret med nikotin vil ændre dine rygevaner med det samme. Det er ikke sikkert, at du vil opnå et fuldt rygestop med en elektrisk cigaret, men en ting kan du være sikker på. Du vil helt sikkert få nye rygevaner efter et køb af en elektrisk cigaret, da man får øjnene op for, hvor meget man egentlig ryger, og begynder at tænke over, hvordan og hvorledes det påvirker din hjerne og din krop. Du kommer ikke kun til at ændre dit fysiske helbred, men også din mentalitet.

Hvis du endnu ikke har fået købt dig en e cigaret med nikotin, så kan det som sagt også skyldes at du ikke er sikker på, du vil kunne lide at ryge på den, og er usikker på det virker. Men en ting er sikkert – køber du en e cigaret med nikotin, så vil du nærmest ikke kunne smage forskel på en normal cigaret og en elektrisk cigaret. Den smager selvfølgelig af nikotin, men du kan også opnå en bedre og mere interessant smag med alle de e væsker, som du kan købe til din elektriske cigaret. Du har sikkert hørt, at der er nogle som mener at disse evæsker kan være skadelige, og nogle af dem kan faktisk indeholde væsker som man ikke bør indånde. Det er dog de færreste danske producenter som sælger disse, men lige som med billige cigaretter, så er der også folk som vælger at købe dem i udlandet for at spare lidt penge. Det er heller ikke altid den samme kvalitet som dem man køber herhjemme.

Der er ikke kun få muligheder at vælge imellem, når det kommer til den væske, man kan fylde på sin e cigaret med nikotin. Markedet er enormt, og du har næsten lige så mange valg, som du har cigaret mærker verden over. Måske en kende overdrevet, men der er utrolig mange valg, så du skal ikke lade dig slå ud, hvis du ikke lige kan finde en smag, der passer til dig herhjemme. Du kan sagtens købe væskerne fra udlandet, og der har du også rigtig mange muligheder at vælge imellem. Så kig imod udlandet, hvis udvalget herhjemme ikke er godt nok til dig.
Sidst men ikke mindst er det værd at understrege, at hvis du ikke opnår et fuldt rygestop med en e cigaret med nikotin, så skal du altså ikke lade dig slå ud. Hvis du bare opnår at skære ned i dit nuværende forbrug af cigaretter, så er det jo også perfekt. Et rygestop ville være optimalt, men at kunne skære ned kan helt sikkert ikke skade. Så lad vær med at give op, hvis du ikke stopper helt. At gå fra 20 til 10 smøger om dagen er helt sikkert også værd at tage med sig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This themes is powered by Free Wordpress Themes. This website violated the terms of use Free Wordpress Themes