Køb din første e cigaret til jul

Julen nærmer sig med hastige skridt, og en ting, som jeg håber ligger under træet juleaften i de mange hjem, er en e cigaret. Eller, det ville selvfølgelig ikke gøre noget, hvis den ikke ligger der, for det betyder vel bare, at der ikke er nogle rygere, som man kan forære den til. Men hvis du skal holde jul med en ryger eller to, så kan det altså vær en rigtig god ide at give dem en elektrisk cigaret. For det er nemlig noget, de kan bruge til noget, og sidste ende kan det ende med, at de får mange flere år at leve i, hvis de begynder at bruge den.

Du kan også forkæle dig selv til jul ved at købe sådan en til eget forbrug. For en af de bedste julegaver, som du kan få, det må da helt klart være et rygestop. Du kan også bare købe en e cigaret, så du eventuelt er klar til et nytårsforsæt, som denne gang skal være et rygestop, ikke? Jeg tror i hvert fald, at du vil gøre mange mennesker glade, hvis du vælger at give den elektriske smøg en chance. For udover selv at kunne leve længere i sidste ende, hvis du ender med at droppe smøgerne, så kan du også gøre alle dem omkring dig glade.

Sidst men ikke mindst, så er det jo i julen, vi skal spare så mange penge, fordi vi skal købe julegaver, mad, festligheder og så videre. Så hvis du vælger at købe en e cigaret, så kan du spare rigtig mange penge ved ikke at skulle ud og købe nye smøger hele tiden. Og det må da være en af de rigtig store poster i dit månedlige budget. Har jeg ikke ret? Det var det i hvert fald hos mig selv.

Godt at have en ekstra e cigaret
Jeg har før været ude og rejse, hvor jeg ikke har haft en ekstra e cigaret med. Og det er altså noget værre møg, hvis man kommer afsted uden sådan en. For en elektrisk smøg kan nemlig let komme galt afsted, hvis man eksempelvis har den i en taske eller i en kuffert. Så kan man let få stilt den på en forkert måde, så cigaretten tager skade. Og er man først taget afsted, så er det altså ikke lige så nemt bare at gå ud og købe en ny en til samlingen. Så det er altså en god ide at have en backup med, hvis du skal ud og rejse.

Det kan også bare generelt være en god ide at have en ekstra e cigaret liggende, for hvis din nuværende på et tidspunkt bliver mæt af dage, så kan du altid lige trække den nye frem fra køkkenskabet, og så er du kørende igen. Det er især en god ide, hvis du har droppet smøgerne helt, og derfor kun benytter dig af den elektriske fætter. For hvis du ikke har en nødplan, og din nuværende elektriske el cigaret går i stykker, så kan du meget nemt komme til at gå tilbage til de rigtige smøger igen, og inden du får set dig om, så er du i gang med at ryge igen.

Så hvis du vil være på forkant med et eventuelt uheld, så sørg for at få købt dig endnu en e cigaret, som du kan have liggende som en backup til din nuværende. Du vil takke mig for at få det gjort, for en eller anden dag så sætter din nuværende el cigaret sig altså ud af spillet, og så vil du blive meget glad for at have endnu en liggende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This themes is powered by Free Wordpress Themes. This website violated the terms of use Free Wordpress Themes