Stop med at ryge med en e cigaret

derfor er en e cigaret så effektiv til rygestopVil du gerne stoppe med at ryge, så er det langt fra for sent at begynde nu. Det bedste tidspunkt, du kan starte med at stoppe, er lige netop i dag. Din krop vil blive glad for det, og måske kvitterer den endda med at holde ud lidt længere tid, end den ellers ville have gjort. Og jeg tror da ikke, at du ville have noget imod at leve lidt længere i sidste ende, vel? Hvis du gerne vil stoppe med at ryge, så er den bedste måde at gøre det på ved hjælp af en e cigaret. Og du kan læse videre og finde ud af, hvorfor jeg mener det.

For du kan selvfølgelig bare tro, at det er spil fra galleriet, og jeg kan da sagtens bare sidde og lukke det ud. Men jeg har selv været igennem møllen, og jeg har selv gjort det hårde arbejde, så jeg i dag kan sidde og være røgfri. Det var ikke nogen nem kamp, men den blev da helt klart gjort nemmere, da jeg fik mig en e cigaret. For med den kan jeg love dig for, at du næsten ingen rygetrang vil mærke, og det er jo ofte den, som får os til at bukke under, hvis vi har prøvet at tage kampen op med smøgerne før.

Så hvis du gerne vil stoppe med at ryge, så gør dig selv en tjeneste og køb dig en e cigaret. Du kan være i gang allerede i dag, hvis du går ned i en forretning og køber den. Prøv at forestil dig, at du kan komme i gang med at forlænge dit liv allerede i dag – er det ikke fantastisk? Du skal i hvert fald have held og lykke med på vejen herfra.

En e cigaret kan betyde rygestop
Hvis du vælger at købe dig en e cigaret, så skal du altså tage det alvorligt. For det kan nemlig gå hen og betyde et rygestop i sidste ende. Så hvis du vælger at købe sådan en til dig selv, eller hvis du nogensinde får sådan en foræret af en ven eller et familiemedlem, så bør du virkelig give den et forsøg. For det kan ende med, at den lille ting kan gøre dig røgfri og give dig nogle ekstra år at leve i, i den sidste ende af livet. Så hvis du vil leve længere, så prøv at opnå et rygestop med en elektrisk cigaret. Nye undersøgelser viser faktisk, at langt de fleste rygestop nu om dage skyldes brugen af el cigaretter. Antallet som falder tilbage til almindelige cigaretter, efter at have brugt elcigaretter over en periode er også langt mindre, end ved andre former for rygestop.

For jeg ved om nogen, at det kan lade sig gøre. Hvis du er skeptisk overfor den, så kan det måske være til inspiration, at jeg selv har opnået et rygestop med hjælp fra en e cigaret. Det er vel et par år siden nu, og jeg husker klart den første dag, hvor jeg kunne komme igennem alle de vågne timer, uden at ryge mig en cigaret. Det var en fantastisk følelse, og jeg håber virkelig, det er noget, som alle rygere kommer til at opleve en dag. Alle fortjener at blive røgfri. Og med en elektrisk cigaret er man allerede godt på vej.

Og det bedste af det hele er, at det ikke koster særlig meget at komme i gang med det. For få hundrede kroner kan du købe dig selv et par ekstra år at leve i, og man skal da være fjollet, hvis man ikke vælger at benytte sig af det tilbud. Hvis du lige nu kunne købe nogle ekstra år at leve i for 300 kroner, ville du så ikke sige ja tak og punge ud her og nu? Det ville jeg da i hvert fald.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This themes is powered by Free Wordpress Themes. This website violated the terms of use Free Wordpress Themes