En el cigaret er smart

smart-elcigaret - hvorfor ecigaretter kan være smarteHvis du har en far eller en mor, der ryger, så har du sikkert også hørt dem brokke sig over en el cigaret, og sige ting som at den ikke fungerer overhovedet, og at det slet ikke er noget for dem. Der er nemlig mange ældre, som er imod denne lille smarte ting, som sjovt nok kan gå ind og hjælpe dig med at kvitte smøgerne. Men det er der ikke mange ældre, der rent faktisk tror på. De tror, at det bare er opreklameret ligesom plastrene og tyggegummierne, og derfor har de da heller ikke tænkt sig at give dette nye stjerneskud en chance.

Men en e cigaret er bare så meget anderledes, end mange af de andre ting der er på markedet, og som førhen har været de helt store ting indenfor rygestop. Der er nok ikke mange mennesker, der får stoppet deres rygetrang af et plaster på højre skulder. Men hvis du derimod kunne ryge på en elektrisk ting, som føles helt nøjagtig som en rigtig cigaret, så ville det måske være en anden snak, ikke? Hvis du gerne vil have de gamle til at forstå det, så prøv at give dem en elektrisk cigaret i julegave eller fødselsdagsgave, så de ikke kan lade vær med at tage imod den.

Og så bak dem op i at prøve den, så de kan finde ud af, at den ikke er så opreklameret, som de gerne vil gøre den. For hvis de først giver en e cigaret en chance, så vil de nemlig finde ud af, at den rent faktisk virker, og at den kan tage rygetrangen, når man prøver at lægge smøgerne på hylden. Det er en af de bedste gaver, som du kan give dem. Det tør jeg godt stå inde for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This themes is powered by Free Wordpress Themes. This website violated the terms of use Free Wordpress Themes