Hvorfor vælge en E cigaret med nikotin

imagesHar du lyst til at stoppe med at ryge, så skal du først og fremmest gøre dig mentalt klar på den kamp, som du kommer til at skulle kæmpe det næste lange stykke tid, mens du indædt prøver at kvitte smøgerne, og dermed leve en sundere og gladere liv. Rent materielt kan du finde en rigtig god hjælp til at blive røgfri med en e cigaret med nikotin, som jeg til enhver tid vil anbefale til alle, der gerne vil stoppe med at ryge, men som ikke rigtig ved hvordan, de skal bære sig ad med det.
Hvis du køber dig en e cigaret med nikotin, så kræver det også, at du rent faktisk benytter dig af den, hvis du gerne vil komme videre mod dit mål om et totalt rygestop. Det hjælper ikke bare at have sin e cigaret med nikotin liggende på sofabordet, og nøjes med at have intentioner om at vil ryge på den, men egentlig ikke får det gjort. Så går man og retfærdiggøre sig selv inde i sin egen hjerne, og man retfærdiggøre sig selv for hver eneste smøg, man ryger, hvor man ellers kunne have røget på sin e cigaret med nikotin fra f.eks. DTV Transition eller en af de andre populære forhandlere.

Jeg kender rigtig mange mennesker, som har givet det et forsøg. Men enten har forsøget været halvhjertet, og dermed er de aldrig rigtig kommet i gang. Eller også er de stoppet på halvvejen, fordi de er kommet til ryge en normal cigaret, og dermed har mistet motivationen, for så kan det hele være lige meget. Dog har jeg også set folk, der rent faktisk har gennemført et rygestop, og jeg har da også selv lykkedes med at stoppe med at ryge via en e cigaret med nikotin. Det kan lade sig gøre, og det er derfor, jeg har skrevet dette indlæg. For at motivere dig.

En god måde at opnå et rygestop, som også kan bruges til mange andre mål her i livet, er først at fremmest at sætte sig det mål, og fokusere på det 100%. For at holde dig selv til ilden, så er der en rigtig god metode, du kan benytte dig af, hvis du er seriøs omkring dit rygestop. Du skal simpelthen bare gøre det hele til et væddemål, og hvis du fejler, så koster det blot en ren økonomisk straf. Noget som er til at føle på, og noget som vi alle sammen gerne vil være fri for at lide under.
I alt sin enkelthed skal du lave et væddemål med en anden person. Personen behøves ikke være mere involveret i dit væddemål, udover at han skal modtage dine penge, hver eneste gang du fejler. Sæt eksempelvis et mål om at være røgfri i en uge, bare til en start. Du må altså kun ryge på din e cigaret med nikotin i en hel uge, og hver eneste gang du kommer til at ryge en normal cigaret, så skal du give din partner 50, 100 eller 200 kroner. Det kan lyde som mange penge, men tro mig, det virker rent faktisk rigtig godt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This themes is powered by Free Wordpress Themes. This website violated the terms of use Free Wordpress Themes