E cigaret – fremtidens cigaretter

imagesJeg vil gerne give dig et lille godt råd, hvis du skal ud og rejse i fremtiden – og især hvis du skal ud og rejse langt. For hvis du er ryger til daglig, men også er i besiddelse af en e cigaret, og du står foran en langvarig flyvetur, som tager et halvt døgn eller lignende, så tænker du sikkert, at du da bare kan ryge på din elektriske cigaret i flyveren, så du undgår den forbandede rygetrang. Men faktum er faktisk, at rigtig mange flyselskaber ikke tillader, at man sidder og ryger på sin el cigaret i flyveren. Det kategoriserer dem faktisk som normale cigaretter, og har derfor helt den samme politik overfor dem.

Jeg opdagede det selv for ikke så lang tid siden, hvor jeg skulle flyve til Canada. Det er jo, som du sikkert ved, en flyvetur der tager mere end blot et par timer. Det tager en halv dags tid, før man er fremme, og som ryger kan man sagtens nå at blive trængende på 12 timer. Det er ikke noget problem, og vi behøver ikke engang at kæmpe for det. Derfor regnede jeg med, at jeg havde været klog, da jeg havde pakket min e cigaret, for så kunne jeg da bare benytte mig af den, når tiden endelig var inde, og jeg bare ikke kunne vente mere. Så jeg fandt et hyggeligt lille sted i lufthavnen, foran en varm brænde ovn hvor jeg kunne sidde og dampe i fred.

Men nej, jeg skulle da tage grueligt fejl. For det første, så skal man jo tage hensyn til sine medpassagerer, og det er ikke sikkert, at alle sammen er helt i orden med, at du sidder og puster damp ind i hovedet på dem, som sikkert også lugter dårligt i deres næser. Så et godt råd er i hvert fald lige at tjekke med sidemakkeren, om det er i orden, at du ryger. For modsat et middagsselskab eller lignende, så har han jo ikke bare lige mulighed for at gå eller skifte plads. Men det var i orden med min sidemakker, så jeg begyndte stille og roligt at sidde og ryge på min e cigaret.

Jeg når ikke at ryge på den i mere end 20 sekunder tror jeg, før der kommer en steward styrtende ned igennem flyet, og begynder at skælde mig ud. Han står og råber helt vildt af mig, og alt muligt med at det ikke er tilladt at ryge i flyet. Jeg troede ellers fuldt og fast på, at der var en kæmpe forskel på normale cigaretter og e cigaretter, men nej, i følge deres politik er det, det samme, og det havde jeg værsgo bare at følge. Så jeg når som sagt ikke at ryge på den i mere end de der få sekunder, før jeg er nødsaget til at pakke den sammen og lægge den ned i tasken igen.

Så for at vende tilbage til det gode råd, som jeg lovede i starten, så er det altså, at du lige skal tjekke op med dit flyselskab, om det er i orden med dem, at man ryger på sin e cigaret i flyet. For det kan sagtens være, at det ikke er, og så får du altså en ubehagelig overraskelse i flyet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This themes is powered by Free Wordpress Themes. This website violated the terms of use Free Wordpress Themes