Erfaringer med en El cigaret

imagesI hele mit liv har jeg været evigt uheldig. Altså, ikke forstået på den måde, at jeg bare går og brækker mine knogler dag ud og dag ind, eller at jeg vælter på cyklen eller aldrig når toget. Men jeg har aldrig nogensinde været særlig heldig, når det omhandler spil. Jeg vinder meget sjældent i et spil, hvad enten det så er på nettet, et brætspil eller hvad det nu engang måtte være. Og sådan har det altid været, og jeg er da også så småt begyndt at vænne mig til det. Jeg er begyndt at være afklaret omkring det.

Men her forleden skete der så noget, som virkelig slog benene væk under mig. Som så mange gange før havde jeg tilmeldt mig en konkurrence på internettet, og denne gang kunne man vinde en splinter ny el cigaret, til en værdi af mange hundrede kroner. Jeg havde allerede en i forvejen, men den var efterhånden et par måneder gammel, så jeg ville da ikke have noget imod at få mig en ny. Uden nogen forhåbninger, da jeg på ingen måde troede på, at jeg ville vinde denne konkurrence, tilmeldte jeg mig, og gik så ellers videre med det, jeg nu engang havde været i gang med. Her forleden stod jeg og dampede med en af mine gode venner, Peter fra Billige Briketter. Han var også skiftet over til El cigaretter for omkring 2 måneder siden, og syntes det var en af de bedste beslutninger han havde taget.

Efter at jeg egentlig havde smidt konkurrencen ud af hovedet, som jeg normalt gør, da jeg som sagt aldrig vinder noget, så kom der lige pludselig et opkald på min telefon, mens jeg sad og havde dansk på gymnasiet. Jeg kendte ikke nummeret, og jeg tænkte på ingen måde over, at det måske kunne være fra det firma, som afholdt konkurrencen. Men jeg listede mig stille og roligt ud af klassen, gik lidt ned af gangen, hvorefter jeg ringede nummeret op. Pludselig blev den taget af en gut ved navn Henrik, og efter at have introduceret mig selv, kunne han fortælle mig, at jeg havde vundet deres konkurrence, og der snart ville komme en ny el cigaret hjem til mig.

Jeg kunne ikke lade vær med at grine, og jeg regnede da også med, at min mor eller søster heller ikke ville tro på mig, hvis jeg fortalte dem det. Men da jeg kom hjem fra skole, fortalte jeg dem det, og de kunne se på mig, at jeg ikke lavede sjov. Jeg havde virkelig vundet en ny el cigaret i en konkurrence. Vi har altid lavet sjov med, at jeg aldrig har kunne vinde i noget som helst, så de var godt indforstået med, at jeg selv ikke havde regnet med noget som helst. Men den er altså god nok. Jeg vandt en konkurrence for første gang i mit liv.

Og nu sidder jeg så her med præmien i hånden, og nyder den på fulde drag. Firmaet, der afholdt konkurrencen vil jeg helst ikke ind på, hvem er, men jeg kan sige så meget, at det var en af de førende webshops indenfor den branche, som der er på markedet herhjemme i Danmark. Så du vil nok ikke have så svært ved at finde den, hvis du prøvede. Se mere her på denne her side

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This themes is powered by Free Wordpress Themes. This website violated the terms of use Free Wordpress Themes