Hvorfor skifte til en E Smøg?

Rygning er en dårlig vane der unægtelig er skidt for dit helbred. Det er videnskabeligt bevist, at cigaretter indeholder skadelige og farlige kemikalier som øger rygers risiko for at udvikle hjerteproblemer og kræft. Men på trods af disse kendsgerninger, fortsætter en stor del af befolkningen med at hengive sig til deres højtelskede cigaretter. Men nu er der endelig kommet godt nyt til rygere, i form af, at en e smøg har indtaget markedet over hele verden. I gadebilledet ses også flere og flere rygere med en e smøg. Ja den populære e smøg er endelig kommet frem i verden.

En e smøg, også kaldet elektronisk cigaret, e cigaret, damp pind, e cig osv. er det nyeste inden for rygeafvænning. Den virker rent faktisk og har gjort mange til eks rygere over hele verden. Du er ikke længere afhængig af nikotinen, eftersom den stille og roligt bliver nedtrappet, og du derved heller ikke får abstinenssymptomer eller fæle humørsvingninger. Har du tidligere prøvet ryge afvænningsmetoder som næsespray med nikotin, piller eller nikotintyggegummi kan man godt risikere at blive afhængig af det i stedet. Måske har ryge afvænnings produkterne ikke virket og du er gang på gang faldet i rygningens magt igen.

Hvad består en E smøg af
En e smøg indeholder hovedsageligt en patron, forstøver og et genopladeligt batteri. Når der indhaleres på en e smøg, aktiverer en censor forstøveren der omdanner væsken til damp. Væsken og så kaldet e-væske, e-juice, e smoke består fx af smagsaroma efter eget valg, PG, VG, demineraliseret vand og evt. nikotin. Smagsaromaen i e-juicen vælger du selv, det kommer helt an på om du har lyst til at dampe på tobaks aroma, frugt aroma (melon, æble, pære, jordbær, hindbær mm), slik aroma (lakrids, vingummi, karamel, chokolade, pebermynte mm), kaffe aroma, drinks, vanilje osv osv. E væsken er altså ikke fyldt med kræftfremkaldende og skadelige kemikalier, som der er i en almindelig cigaret.
En e smøg kan købes i mange udgaver, størrelser og forskellige prislejer. Den kan bestå af fx plastik eller metal mm. Den kan have en lysdiode i enden, der oplyses hver gang der inhaleres. Den kan have en tæller på, der viser hvor mange hiv du har taget. En e smøg kan have en justeringsknap så du kan justere hvor meget damp du ønsker at inhalere. Og en e smøg kan bestå af mange farver eller endda ligne en almindelig cigaret.

Vil du gøre noget godt for dig selv eller en rygere du holder af, så køb en e smøg og prøv om ikke den også virker. Det har den gjort for mange tusinder af nu eks – rygere.

En e smøg er den perfekte gave til nogen du holder af
Risikoen for hjertesygdomme, blodpropper og kræft nedsættes ved at skifte de skadelige cigaretter ud med en e smøg. Med en e smøg udsættes ingen for passiv rygning eftersom det er harmløs damp der kommer ud af en e smøg. E smøgen kategoriseres ikke under rygeloven, og er derfor lovlig på de fleste røgfrie zoner.

E cigaret med nikotin ved rygestop
E cigaret med nikotin er lige sagen for dig, der enten vil stoppe med at ryge, er blevet pålagt rygeforbud eller blot ønsker at bruge det som alternativ til en almindelig cigaret. Det er et produkt der kun har eksisteret i omkring 10 år, men først nu er blevet rigtig populær i Danmark.

Det er så genialt et produkt, at butikker der forhandler e cigaret skyder op alle vegne rundt omkring i landet. En af de helt store fordele ved en e cigaret er, at den må benyttes alle vegne, da den ikke er omfattet af rygeloven.

Der er heller ingen fare forbundet med e cigaretten. Der kan ikke gå ild i den, så der er ingen fare, hvis du falder i søvn med e cigaretten. Med en e cigaret med nikotin udsætter du ingen for passiv rygning, eftersom det er harmløs damp der kommer ud af den. Dampen opløses i løbet af få sekunder og lugten er minimal. Dine tænder bliver heller ikke misfarvede, du får ikke dårlig ånde og der sidder ingen røg lugt i tøjet. Du er også fri for at skulle male vægge, som normalt ville blive gule med tiden, pga. røgen med nikotinen. Det kan ikke lade sig gøre med en e cigaret med nikotin.

Væsken der hældes i e cigaretten kaldes e-juice/e-væske og den fås både med og uden nikotin. Ikke nok med at du kan få e-juicen med mange forskellige tobaksaromaer, som Prince, Menthol mv., du kan også få med alverdens frugtsmage, sliksmage, kaffesmage, tuttifrutti og mange andre.
E cigaret med nikotin er et stort hit

En anden ting der er et stort hit ved e cigaretten med nikotin, er de penge du sparer ved at dampe på den, frem for at købe almindelige cigaretter. Dit cigaretbudget bliver mere end halveret. Og det samme gør risikoen ved at få en blodprop pga. rygningen. Du nedsætter også risikoen for at få rygelunger, og du mærker hurtigt at din kondi og din lugte- og smagssans bliver bedre.

Billig E cigaret med nikotin
Der er ingen skadelige eller allergifremkaldende stoffer i en e cigaret med nikotin. Væsken du kommer i e cigaretten er lavet på forholdsvise harmløse stoffer. Man har i e-juice fjernet alle de skadelige stoffer der er i en almindelig cigaret, og det er omkring 4.000 af dem . Det er valgfrit om du vil have e-juice med nikotin eller uden.

De elektroniske cigaretter er lavet i mange udgaver, kvalitet og materiale. Nogle er lavet på en billig plastikmodel andre i metal. Vægten er også vidt forskelligt, og de fås i forskellige farver og med eller uden lysdiode. På nogle modeller kan du selv justere den mængde damp du ønsker at indhalere. Har du i forvejen en e cigaret, hvor du føler du skal suge og suge for at få inhaleret den rette mængde damp, skal du nok overveje en bedre og kraftigere model.

Damp E cigaret med nikotin uden at genere nogen
Nærer du intet ønske om at ligge dine cigaretter på hylden, men blot ønsker at bruge elektronisk cigaret ind i mellem, er e cigaretten med nikotin en perfekt løsning for dig. Du får dit nikotin behov stillet, og du kan dampe uden at skulle gå væk for ikke at genere nogen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This themes is powered by Free Wordpress Themes. This website violated the terms of use Free Wordpress Themes