E cigaretter med nikotin

Her vil jeg gerne fortælle lidt om, hvordan en e cigaret med nikotin har været med til at gøre mit liv meget bedre, end hvad det hidtil har været. Jeg har ikke haft noget fantastisk liv, før nu. Og det har denne elektriske cigaret blandt andet været en af årsagerne til. Jeg er utroligt begejstret for denne lille gadget, og jeg kan ikke forstå, hvorfor der ikke er flere mennesker, som benytter sig af den. Og til den pris, som den ligger til, så er det jo ingen ting i forhold til, hvor stor en omvæltning den kan lave i dit liv.

Grunden til, at jeg føler så meget for en e cigaret med nikotin er, at jeg selv har brugt den til at lægge mit eget liv om. Et liv der var præget af uduelighed og dovenskab, og noget som jeg ikke kan være stolt af at se tilbage på nu. Men siden jeg begyndte at benytte mig af en e cigaret med nikotin, så er jeg kommet frem til, at det er mig selv, den har været gal med, og ikke resten af verden, som jeg ellers tit beskyldte for at være dum og irriterende og årsagen til al dårligdom.

Jeg var selv en doven gut, som ikke orkede at lave noget som helst andet end at sidde på min flade røv i sofaen og se fjernsyn og ryge smøger. Jeg lavede stort set ikke andet, og det havde jeg det godt med. Hvorfor skulle man lave noget, når man bare kunne sidde der og lave ingenting og slippe af sted med det? Jeg synes selv, at det var fantastisk at brug så meget tid på at være sur og tvær, og bare sidde og glo fjernsyn en hel dag. Det var virkelig en dejlig tilværelse.

Men så skete der noget for et par år siden, som gjorde, at jeg ikke gad det liv mere. Jeg begyndte at få øjnene op for virkeligheden, og en dag kunne jeg bare ikke mere. Jeg hoppede i bad, tog til frisøren, barberede mig, klædte mig ordentligt på og gjorde mig generelt bare i stand. Noget som jeg ikke havde gjort længe. Og noget af det første jeg ville gøre var at smide de skide smøger på hylden, så jeg kunne stoppe med det. Så jeg gik på nettet og købte den første og den bedste e cigaret med nikotin, jeg kunne finde.

Siden den dag har jeg ikke bare siddet og gloet i min sofa, og hadet alle andre mennesker for at være så galde. Den dag i dag er jeg blevet røgfri, og jeg kan nyde en tilværelse, hvor jeg rent faktisk laver noget, som jeg er glad for. Jeg kan bevæge mig rundt uden at blive forpustet efter fire skridt, og jeg kan stå op til en hverdag med et smil på læben. Jeg er blevet røgfri, som har betydet meget for mit selvværd. Og nu ved jeg, at jeg kan gøre hvad jeg vil. For det er ikke alle, der bare kan stoppe med at ryge sådan uden videre. Det kunne jeg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This themes is powered by Free Wordpress Themes. This website violated the terms of use Free Wordpress Themes