Gode erfaringer med E ecigaretter

kostumerJeg har efterhånden benyttet mig af en e cigaret længe, og jeg må sige, at det er noget af det bedste, som jeg nogensinde har gjort for mig selv. Taget i betragtning af, at det valg jeg tog, da jeg begyndte at ryge, nok var det dummeste valg, som jeg nogensinde havde truffet. Jeg gik i gang med min e cigaret for små to år siden, og jeg må sige, at jeg virkelig ikke har været skuffet over den på noget tidspunkt. Lige bortset for en uges tid siden, hvor jeg havde en irriterende oplevelse, som dog heldigvis endte godt i sidste ende. Og det vil jeg gerne lige dele med dig herunder. Lige nu sidder jeg og damper, mens jeg kigger på optakt til det store karneval. Der går masser af folk rundt i flotte kostumer, også selvom det regner en smule.

For jeg havde næsten lige bestilt en ny e cigaret, som jeg gerne ville begynde at bruge. Min gamle var ved at være slidt, og jeg synes selv, at jeg fortjente en ny. Så jeg gik ind på nettet for at forkæle mig selv, og inden længe var der en ny e cigaret på vej med posten til mig. Jeg ventede som et lille barn på, at den skulle komme med posten et par dage efter, og to dage efter bankede postmanden på, og med sig havde han min nye elektriske cigaret. Fantastisk! Nu kunne jeg endelig komme i gang med at ryge på den, i stedet for det slidte apparat, som jeg nu kunne smide direkte i skraldespanden. Så ja der er forskel på kvaliteten, og blot fordi du måske har prøvet en type af e cigaretter, så er de ikke alle ens.

Men lige så hurtigt som jeg var blevet glad for den nye e cigaret, lige så hurtigt blev jeg også skuffet over den. Der var nemlig en defekt på den, da jeg modtog den, og det er man jo ikke ligefrem særlig tilfreds med som kunde, når man modtager en ny vare, og den så ikke virker, som den skal. Det er mildt sagt rigtig irriterende, og så skal man jo i gang med at undersøge, hvad man så kan gøre. Så jeg gik ind i min stue og tændte op for computeren for at kigge nærmere på deres hjemmeside, og se om der ikke skulle være en løsning derinde.

Og ganske kort tid efter fandt jeg et telefonnummer, som jeg forsøgte at ringe til. Jeg kom igennem til en rigtig sød pige, der var meget venlig igennem hele samtalen. Jeg forklarede hende situationen, og om hvordan denne defekt altså gjorde, at man ikke kunne benytte sig af den. Hun spurgte, om jeg havde nogen mulighed for at tage et billede af defekten, eller eventuelt optage en lille video, hvis det ikke var noget, som man kunne se på et billede. Det var muligt at se på et billede, så jeg tog et, og sendte afsted til dem. Kort efter blev jeg ringet op af hende med en glædelig nyhed.

Webshoppen var meget kede af, at det var sket, og de ville selvfølgelig gerne hjælpe mig. Så de sendte en ny e cigaret afsted mod mig med det samme, så jeg ikke skulle undvære min elektriske cigaret alt for længe. Og ganske rigtigt, så kom den nye e cigaret inden for ganske få dage, og denne her virker altså helt vildt godt. Den er over al forventning, og jeg sætter virkelig stor pris på, at der stadig findes den slags service i Danmark.

Personligt er jeg glad for at jeg selv er stoppet med at ryge og gået over til disse her populære e cigaretter i stedet. Det er nok en af de bedste beslutninger som jeg har taget inden for de senere år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This themes is powered by Free Wordpress Themes. This website violated the terms of use Free Wordpress Themes