Er en el cigaret lovlig?

Der er nogle mennesker, der er i tvivl, om en el cigaret er lovlig. Der er nok ikke så mange mere, som der var engang, men jeg tror stadig, at der er nogle derude, der er i tvivl. Og her kan jeg da kort fortælle dig, at den er fuldt ud lovlig at benytte sig af, og den bliver da også både købt og solgt officielt indenfor landets grænser. Så du behøver ikke bevæge dig udenfor lovgivningen, hvis du gerne vil give den elektriske smøg en chance. Det er bare at gå på nettet, og så ellers finde frem til en, som du gerne vil have.

En ting, som nogle personer har været endnu mere i tvivl om, har været e juicen, som er denne væske, man putter i sin e cigaret for at kunne ryge på den. Det er dampene fra den væske, som man inhalerer, og den har folk også været meget i tvivl om. Man kan dog sagtens købe væsken i Danmark, men der er stadig nogle udgaver, der har så meget nikotin i sig, at de ikke er lovlige at købe herhjemme. Så hvis du gerne vil være sikker på, at du ikke bryder loven, når du køber væske til din elektriske cigaret, så sørg bare for, at du handler hos butikker, der ligger i Danmark.

Kig på hvor deres adresse er, og hvis den er inde for landets grænser, så kan du stille og roligt sagtens købe din el cigaret og din e juice der. Det sker der ikke noget ved. Der hvor du skal være mere opmærksom, er når du køber ind fra udlandet som eksempelvis Spanien, der har en stor eksport i e cigaretter og e væsken dertil. Der er nemlig nogle af dem, som ikke er lovlige at købe i Danmark.

Derfor kan en e cigaret erstatte smøgerne

Det værste ved et rygestop plejer som regel at være den forfærdelige rygetrang, som allerede melder sig ind efter de første par timer, når man har besluttet sig for at lægge smøgerne på hylden. Alle rygere har nok været der, og vi kender alle sammen til, hvor forfærdeligt irriterende det er, når man ikke bare lige kan ryge sig en smøg. Det er da også derfor, at mange af os falder i gryden igen, for vi har simpelthen ikke nok rygrad til at fortsætte med at pine os selv. Men hvis du gerne vil gøre det nemmere for dig selv, så bør du overveje at købe en e cigaret.

Hvis du ikke før har givet en e cigaret en chance, så er det måske på tide, at du gør det nu. For på den måde får du altså den sejeste lille ting i verden, som kan hjælpe dig med at holde rygetrangen nede, når den melder sin ankomst. Og som sagt, så er det ofte det, der stopper os alle sammen i at kvitte smøgerne. Men hvis du nu kunne stoppe med smøgerne og samtidig holde rygetrangen væk – ville det så ikke være noget, du kunne finde interessant og lokkende?

For det kan nemlig lade sig gøre med en e cigaret. I starten kan du nok ikke blive særlig tilfredsstillet af den, men med tiden går den altså ind og redder dig fra at falde til smøgpakken igen. At man i stedet kan hive den elektriske cigaret frem øger virkelig chancerne for at stoppe med at ryge. Så hvis du gerne vil give rygestoppet et ordentligt forsøg, så overvej at købe sådan en. For den kan virke, hvis du har lysten. Jeg taler kun af erfaring, og jeg vil bare gerne hjælpe dig med at leve længere. Derfor bør du overveje en el cigaret til dit næste rygestop.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This themes is powered by Free Wordpress Themes. This website violated the terms of use Free Wordpress Themes