En el cigaret behøver ikke være dyr

Når man skal i gang med at lægge smøgerne på hylden, så er der mange, der vælger at give en el cigaret en chance. Og det er helt klart også noget, som jeg støtter op om, for jeg har selv gennemgået et rygestop med hjælp fra en elektrisk cigaret, så det kan helt sikkert lade sig gøre. Men der er mange af de nye forbrugere elektriske rygere, der ender med at betale alt for mange penge for deres elektriske cigaret. Penge, som de kunne have brugt på væsken eller andre ting.

En el cigaret behøver nemlig ikke at være dyr. Du kan få dem for helt ned til 2-300 kroner. Og når jeg har hørt, at nogle folk har været ude og give over 1000 kroner for deres første elektriske cigaret, så ryster jeg ofte på hovedet. For det er altså fjollet, når man ikke ved, om man kommer til at kunne vænne sig til det. Så er det altså bedre at have givet 300 kroner for den, hvis man ender med at lægge den på hylden, fordi det ikke lige falder i ens smag. Det er i hvert fald bare min egen mening.

Selvfølgelig er det fantastisk, at der er så mange mennesker, der køber sig en el cigaret. Men hvis de bare vidste, at de kunne få det meget billigere et sted, så ville de måske have endnu mere lyst til at komme i gang. For hvis man møder et prisskilt på 1000 kroner til at starte med, så bliver man måske skræmt, og så ender man med at droppe det. Og det ville jo være ærgerligt, hvis et rygestop skulle komme an på prisen. Så hvis du gerne vil i gang, så find de billige versioner til at starte med.

Start stille og roligt ud med din el cigaret
Når man lige har fået købt sig sin første el cigaret, og man gerne vil i gang med at bruge den, så er det vigtigt, at man starter stille og roligt. For kører man alt for hurtigt i starten, og erstatter man bare smøgerne helt lige med det samme, så er der en stor risiko for, at man ikke kan holde sig selv kørende med en elektrisk cigaret, og inden man får set sig om, så er man igen tilbage på de rigtige smøger. Så start stille og roligt ud, hvis du har intentioner om at kvitte smøgerne på et tidspunkt.

Start eksempelvis ud med at skære lidt ned på dit daglige forbrug af normale cigaretter. Hvis du ryger 20 smøger om dagen, så skær det ned til 15 eksempelvis, og røg så ellers på den el cigaret, når du bliver trængende, og du eventuelt har brugt din daglige smøg kvote. På den måde vender du dig til at tage abstinenserne med den elektriske smøg, og så bliver det ikke noget problem, når du en dag ender med kun at have den til at ryge på. Så er det meget nemmere at stoppe helt med at ryge, hvis du gør det lidt efter lidt.

Tager du bare en kold tyrker, så kan det selvfølgelig stadig lade sig gøre at gennemføre, men det kræver en stenhård psykisk styrke, og det er der nok ikke mange, som besidder. Så hvis du vil tage den lidt mere sikre vej til sejr, så gør det stille og roligt, og skær trinvis ned. På den måde kommer du stille og roligt i mål, og du skal ikke gå fra 20 smøger til 0 smøger på en enkelt dag, for det er der ikke mange, der kan klare

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This themes is powered by Free Wordpress Themes. This website violated the terms of use Free Wordpress Themes