Beskyt dit helbred med en e cig

untitledDer er formodentlig ikke nogle mennesker, som lever i det 20. århundrede, der er i tvivl om, at det er farligt at ryge. Det har vi snart fået ind med modermælket, og alligevel fortsætter vi med at pulse løs på smøgerne, som om imorgen ikke eksisterede. Jeg kan forstå, at man for mange år siden røg, fordi man ikke var bevidst om alle de sygdomme og skader, som man lavede på sig selv ved at ryge alle de smøger hver evigt eneste dag. Men nu hvor det er nemmere at stoppe med at ryge end nogensinde før, efter vi blandt andet har lært noget om den fantastiske e cig, så bør der simpelthen ikke være nogen undskyldning for, at man ikke stopper med at ryge, hvis man inderligt ønsker det.

Der er rigtig mange mennesker, som først skal realiteterne kastet i øjnene, før det begynder at gå op for dem, hvor vigtigt det kan være at opnå et rygestop. Vi har alle sammen vænnet os til billederne i tv-reklamer eller på cigaretpakkerne, som viser et par skadet lunger eller noget lignende, så det rager os ikke en meter efterhånden. Det er først når man har set sine egne lunger, fået konstateret en alvorlig sygdom som følge af røg eller noget i den dur, at virkeligheden virkelig går op for os. Og selv der er der stadig rigtig mange, som fortsætter med at ryge, fordi de bare ikke kan lade vær.

Og ja, gu er det da hårdt at opnå et rygestop. Det tror jeg alle de mennesker, der har gjort det, sagtens kan og vil skrive under på. Det er ikke fordi, at det skal være nemt. Men når det kommer til ens helbred, og man vitterligt kan se, at man kommer til at dø af det her, så kan jeg simpelthen ikke forstå, at man ikke bare kommer ud af startblokken og kvitter smøgerne, hvad end det så er via en kold tyrker eller ved hjælp af en ecig, eller hvad det nu måtte være. Det er dit eget liv, som du gambler med, når du ryger cigaretter.

Jeg kan i hvert fald kun tale godt for at anskaffe sig en e cig, hvis man virkelig gerne vil i gang med at drasle ned på smøgerne og måske kæmpe for at leve lidt længere i sidste ende, så man har noget mere tid, som man kan dele med sine børn, søskende og andre mennesker, som man har tæt inde på sig. Hvis jeg fik at vide, at jeg var ved at dø, og at jeg kunne smide lige netop, der forårsagede det, væk selv, så ville jeg da uden tvivl gøre det uden at tænke to gange over det. Og du kan virkelig få lagt smøgerne på hylden, blandt andet ved at benytte dig af en e cig.

Så hvis du selv har fået realiteterne præsenteret for dig, hvilket bare er et spørgsmål om tid for alle rygere, så synes jeg helt klart, at du bør give en e cig chancen. Det er ikke uden grund at elcigaretter er blevet kåret som det bedste alternativ til rygning, og er en af de mest effektive metoder til at opnå et permanent rygestop.

En e cig om dagen holder doktoren borte
Vi kender alle ordsproget med, at et æble om dagen holder doktoren borte. Det samme ordsprog kunne man meget let forandre en lille smule, så det kom til at hedde “En e cig om dagen holder doktoren borte”. For der er ikke nogen tvivl om, at rygning medfører sygdomme. Og nogle gange er det så skadelige sygdomme, at de ikke står til at kurere, og dermed er der også rigtig mange mennesker, som dør i en alt for tidlig alder, fordi de har været rygere, og dermed udsat deres egne kroppe for en masse skadelige giftstoffer.

Derfor har jeg valgt at lave ordsproget om, så det nu inkluderer en e cig i stedet for et æble. For der er rigtig mange mennesker, som ville kunne have undgået et hospitalsbesøg eller flere for den sags skyld, hvis de havde skiftet over til en ecig i tide. Nu ved jeg godt, at den elektriske cigaret først er stormet frem på markedet inden for de sidste par år, men hvis du ikke er skiftet over til den endnu, så kommer du selv til at lide den smertefulde skæbne at skulle bruge ufatteligt mange timer på et hospital, fordi din krop bare ikke fungerer optimalt efter mange års rygning.

Så hvis du gerne vil have et langt liv, og du gerne vil have nogle ekstra år til at se din kære og dine børn, så bør du nu måske overveje, om det ikke er på tide at gøre noget ved den pokkers rygning, og måske i den sammenhæng skifte over til en e cig. For hvis du laver et skifte, så kommer du nemlig ikke til at udsætte din krop for skadelige stoffer, som dræber dig alt for ung. Men du kommer stadig til at kunne pleje dine rygevaner, som du sikkert har svært ved at komme af med. Så du kan fortsætte med at ryge på noget, samtidig med at du ikke udsætter dig selv eller andre for fare.

Og det er jo den mest optimale løsning, i hvert fald på papiret. Spørgsmålet er så, om du er klar til at skifte over til en e cig, eller om du er ligeglad med at leve de ekstra år og undgå den smertefulde død, som det kommer til at være, hvis du dør på grund af en lungesygdom eller lignende, der er forårsaget at rygning. Hvis du er ligeglad, så skal du bare lukke ned for denne artikel nu, for så er den ikke relevant for dig. Den er relevant for dig, som gerne vil gøre en forskel for dig selv, som det helt sikkert er muligt at gøre, blandt andet med hjælp fra en e cig.

Hvis du er den type, som kan finde ud af at tage en kold tyrker, og slet ikke være afhængig af nogen form for cigaretter, så vil det jo klart være at foretrække. Det siger sig selv. Men hvis du ikke kan gøre det, så er der altså en stor og gylden mulighed i en ecig, som du helt sikkert ikke skal gå glip af, hvis du gerne vil leve godt og længere i sidste ende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This themes is powered by Free Wordpress Themes. This website violated the terms of use Free Wordpress Themes