Ryg indenfor igen med en elektronisk cigaret

hegnSå vidt jeg kan huske, så er det faktisk ikke særlig længe siden, at alle rygere sad og røg indenfor. Jeg tror ikke, at vi skal mere end 10 år tilbage, før det var normalt at tænde sig en cigaret inden døre, uden at nogen sad og løftede øjenbryn over det, eller overhovedet brokkede sig over det. Og det var lige så meget i det offentlige rum som lufthavne, restauranter og skoler som det var hjemme i privaten, hvor man også blot sad rundt om middagsbordet og tændte sig en cigaret efter et veloverstået måltid.

Hvis du i dag sidder på en restaurant eller rundt om middagsbordet ude hos et par venner, og du hiver pakken med cigaretter frem, trækker en op og tænder den, så kan jeg garantere dig for, at du ikke får lov til at sidde sådan ret længe, uden enten at få en irettesættelse af tjeneren eller et rynket øjenbryn og et henvisende host fra værten, du er hjemme hos. Det er ikke normalt at ryge inden døre længere. Men nu er der endelig kommet en løsning, så man stadig kan få stillet rygetrangen efter en god middag – nemlig en elektronisk cigaret.

Med en elektronisk cigaret kan du stadig få stillet din rygetrang, samtidig med at du sidder indenfor. Derudover så er du ikke til gene for nogen andre, og dem der endelig skulle have ondt et vidst sted, kan du let ryste på hovedet af, hvis de siger noget til dig. En elektrisk cigaret er baseret på damp, så du hverken påfører andre skade, eller puster røg lige op i hovedet på den omkringsiddende. Så hvis du gerne vil nyde en tiltrængt smøg indenfor, så er der hermed kommet en løsning til dig. Så er det bare med at udnytte den så meget som muligt!

Det er nu endelig slut med at skulle forlade et hyggeligt selskab, bare fordi det klør i fingrene for at få en cigaret. Med en elektronisk cigaret er du i din gode ret til at blive siddende med dine gæster eller din vært, og du er ikke nødsaget til at gå ud i øsende regnvejr, bare for at få en tilfredsstillelse. Derudover er det også slut med at med at stille sig ind i alt for små rygekabiner i lufthavnen, når man ankommer efter en lang flyvetur, og bare gerne vil have sig en cigaret.
For noget at det værste må godt nok siges at være de indrettede rygelokaler, hvor man putter rygerne ind i, så dem udenfor nærmest kan stå og grine af dem. Sådan virker det i hvert fald i lufthavnen, når 30 mennesker skal ind på fire kvadratmeter. At væggene derudover også er rent glas, så man kan gå og se på alle rygerne i bur, fungerer jo heller ikke. Så hvis du gerne vil undgå for ydmygelsen, så må du hellere anskaffe dig en elektronisk cigaret. Så kan du vise dem, hvem der griner i sidste ende, når du tænder op for dampmaskinen og får dig en tiltrængt smøg efter en flyvetur eller en god middag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This themes is powered by Free Wordpress Themes. This website violated the terms of use Free Wordpress Themes