Få styr på rygetrangen med en ecig

el-cigaretter i form a ecig mod rygestopNu ved jeg godt, at overskriften lyder som en dårlig reklame for tyggegummi med nikotinsmag. Men tag ikke fejl af den, for der er rent faktisk noget om snakken. For nu hvor det efterhånden er blevet forbudt at ryge alle steder, så står man nogle gange i et problem som ryger, når man eksempelvis sidder i et langt møde, til en familiemiddag eller andre situationer, hvor tiden godt kan trække ud, og man mest af alt bare har lyst til at gå udenfor i kulden, og tænde sig en tiltrængt cigaret, som man har ventet på i flere timer.
Hvis du er ryger, så er jeg helt sikker på, at du før har stået i en situation, hvor du ikke kunne komme til at ryge, enten fordi du ikke måtte, eller fordi det har virket meget upassende at forlade forsamlingen. Hvis du har prøvet det, så vil det være en genial løsning for dig at skifte til en ecig. For med en ecig kan du nærmest ryge, hvor du vil, når du vil. I og med at den er baseret på damp, så må du benytte den, lige meget hvor hen du bevæger dig.

Så nu kan du vinke farvel til den irriterende rygetrang, som du eksempelvis kan have i en lufthavn, hvor man ikke må ryge, men som du heller ikke må forlade, fordi du absolut skal sidde i et par timer og vente på dit fly. Efter du er gået igennem sikkerhedskontrollen, så er det ikke muligt for dig at komme ud og ryge. Og når der efter den ventetid også kommer en flere timers lang flyvetur, så kan det være rigtig dejligt at få stillet rygetrangen. Og hvis du køber en ecig, så kan det nu blive en realitet for dig. Elcigaretter er netop så utrolige effektive til den slags, da de giver en følelse af almindelige rygning, du får lige som med smøger, røgen ned i lungerne. Fordelen er blot at ved en elcigaret, så er den langt fra så skadelig som med andre cigaretter.

Og med en ecig kan du være sikker på at få stillet rygetrangen. Det fungerer ikke som de her nikotin tyggegummier eller nikotin plastrer, som vi efterhånden har fået øst i hovedet med en tragt gennem utallige tv-reklamer. Hvis du har bildt dig selv ind, at en ecig blot er endnu et reklamestunt for nikotinfirmaerne, og de kommer med endnu et uholdbart produkt, der lyder for godt til at være sandt, så skal du altså lige tænke dig om to gange. For den elektriske cigaret fungerer altså fantastisk, og du kender sikkert selv op til flere personer, der selv har haft fornøjelsen af at bruge en ecig.

Det eneste, du skal sørge for, er eventuelt at have en ekstra elektrisk cigaret med dig, når du skal af sted på lange flyveture, i tilfælde af at din første skulle gå i stykker, eller du skulle miste den. Så er det altså surt at være af sted på en lang rejse, uden at have en reserve med, som du hurtigt kan tage fat i, hvis uheldet skulle være ude. Derudover er det også en god ide at have flere e-væsker med dig, så du hele tiden er sikker på at have nok til at kunne fylde på din ecig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This themes is powered by Free Wordpress Themes. This website violated the terms of use Free Wordpress Themes