Benyt dig af din el cigaret

Derfor bør du overveje at skifter over til el cigaretterHar du fået købt en el cigaret, så er der store chancer for, at den på et tidspunkt bliver lagt mere og mere til side, og du altså ikke får den brugt, som du godt kunne have tænkt dig, da du købte den. Og desværre sker det for mange mennesker. De har gode intentioner, når de køber cigaretten, men når det kommer til at holde ud i længden, så er der rigtig mange mennesker, der giver, og lægger den på hylden. Og det er virkelig ærgerligt, for er der noget, som kan hjælpe dig med at kvitte smøgerne, så er det en elektrisk cigaret.

Jeg har selv et par venner og familiemedlemmer, der på et tidspunkt var helt oppe og køre over den, og alle skulle bare lige pludselig have fat i el cigaret. Og alle sammen gik da også i gang med at ryge på den, da de fik den. Men alle, uden undtagelser, er begyndt at ryge normale smøger igen. Flere af dem har sikkert også helt glemt, hvor de har gjort af den, hvis de altså ikke ligefrem har fået smidt den ud. Og det er ærgerligt, når man ved, at det kan lade sig gøre at stoppe med at ryge, hvis man bare får den brugt.

Så hvis du er en af dem, der har fået købt en el cigaret på et tidspunkt, men som ikke bruger den mere, så kan jeg kun anbefale dig at hive den frem fra gemmerne igen. For du har ikke fortjent at ryge normale smøger. Eller rettere, det har din krop ikke fortjent. Så gør noget ved det, og find den elektriske smøg frem fra skabet eller skuffen igen. Det vil kun gavne dig, og du har ikke brugt penge på noget, som bare skal ligge i skuffen.

Fordelen ved en el cigaret
Modsat mange af de andre såkaldte hjælpemidler, der skal få dig til at droppe smøgerne, så er der faktisk en fordel ved en el cigaret. En elektrisk cigaret fungerer nemlig som en direkte erstatning for den almindelige smøg, hvilket man jo ikke lige frem kan sige, at et plaster gør. Det sætter du på armen, og så skulle det på magisk vis gå ind og fjerne din rygetrang. Jeg har været der, og derfor kan jeg også udtale mig om emnet. Og personligt vil jeg klart anbefale dig, at du ikke skal hoppe på den.

Derimod har jeg også benyttet mig af en el cigaret, og der kan jeg helt klart sige, at du bare skal springe med begge ben. For når du har en elektrisk cigaret liggende ved din side, som faktisk også indeholder nikotin, så får du altså en helt anden tilfredsstillelse ved at ryge på sådan en, end du får ved at sætte et plaster på armen. Det føles nøjagtigt som en normal cigaret, men det går ikke ind og skader dig og din krop med alle de giftige stoffer, som en almindelig cigaret gør.

Og derfor mener jeg da også, at det er den absolutte bedste kur mod et rygestop. En el cigaret er vejen frem, hvis du gerne vil lægge smøgerne fra dig for evigt. Og tror du mig ikke, så giv det et forsøg. Det er selvfølgelig ikke magisk, men med lidt mod på rygraden, så kommer du altså meget længere med sådan en, end du vil gøre med et plaster. Det er igen bare min egen mening, og der er jo ikke nogen garanti for, at du har det på samme måde som mig. Men det er altså en fuldblods erstatning, bare uden alle de giftige ting. Og det tager rygetrangen, når den er værst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This themes is powered by Free Wordpress Themes. This website violated the terms of use Free Wordpress Themes