Hvem skal man give en el cigaret?

Hvis du gerne vil gøre noget godt for andre, så kan det være en rigtig god ide at give dem en el cigaret. Det kan eksempelvis være oplagt at give cigaretten i julegave, da det jo er lige om hjørnet. Men man kan selvfølgelig ikke bare give den elektriske cigaret til hvem som helst, da det jo ikke ville være fedt at få en, hvis man ikke ønsker et rygestop. Så får man den ikke brugt, og så har du spildt de par hundrede kroner, som en elektrisk cigaret nu engang koster. Du kan også prøve at motivere dem til at starte med, og se om du kan få tændt en gnist i deres øjne.

Kan det lade sig gøre, så er det i hvert fald oplagt at give dem en el cigaret i gave. Udover det kan du også give dem en masse opbakning pakket ind, da det altid er noget, man kan bruge, hvis man skal ændre noget her i livet. Det kan være et rygestop eller et vægttab. I begge tilfælde, samt så mange andre, har man brug for en masse opbakning. Kan du give det, så har du fundet den billigste gave, som man kan få fat i. Men sørg for at der er den gnist, før du går ud og ofrer penge på en elektrisk smøg.

Du kan også godt forsøge at give dem en el cigaret, selvom de ikke før har talt om et rygestop. Men så er det at gamble, og du kan ikke være sikker på, at de går i gang med at bruge den. Så kan du selvfølgelig bar skubbe på og håbe på, at det kan lade sig gøre at få dem i gang med det. Giv dem et spark bagi, og se om det ikke virker.

El cigaret som julegave
Hvis du er i tvivl om, hvad du skal give din bror, søster eller forældre i julegave, så har jeg en ide til dig, hvis de altså er rygere. Hvis de ikke er rygere, så kan du nok ikke bruge denne her artikel til særlig meget. Men du er da velkommen til at læse den alligevel. Men hvis de er rygere, så ville du gøre dem en stor tjeneste ved at give dem en el cigaret og et ønske om, at de stoppede med at ryge. For når man får det fra en, man holder af, så burde der også være større chance for, at det rent faktisk lykkes i sidste ende.

Og en el cigaret til begyndere koster faktisk ikke særlig meget. Jeg tør vædde med, at sådan en ikke koster mere end det, som du ellers havde kigget på. Du kan få fat i dem fra helt til 2-300 kroner, hvilket må siges at være en god pris for at give dem nogle flere år at leve i. Og hvis du tilmed kommer med et inderligt ønske, om de ikke gerne vil smide smøgerne på hylden, så tror jeg altså, at du kan få held med at få dem til at give det et forsøg. Der er i hvert fald ikke noget bedre tidspunkt at gøre det på, end hvis man har fået en elektrisk cigaret og en kanon opbakning fra hjemmefronten.

Så er det jo lige før, at det rygestop kommer af sig selv. Men det er vigtigt, at du bliver ved med at bakke dem op, også selvom det måske bliver svært på et tidspunkt. Sørg for at få dem sparket i gang til at starte med, og så kan det jo være, at de selv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This themes is powered by Free Wordpress Themes. This website violated the terms of use Free Wordpress Themes