Hold sulet væk med en el cigaret

sådan holder su sulet væk med en moderne el cigaretSå er sommeren og sommerferien så småt ved at gå på hæld. For mange er det en af kedeligste perioder på året, for man har lige haft en fantastisk ferie, og nu skal man i gang igen. Vækkeuret ringer tidligt, og man kan ikke bare ligge og fise husleje af, som man måske har gjort de seneste par uger. Derudover har mange sikkert været på en dejlig og varm sommerferie i udlandet, og nu skal man til at se de barske, danske realiteter i øjnene i form af triste vejrudsigter og lange 9-5 dage. Og i disse situationer, hvor man eventuelt kan komme til at føle sig lidt stresset og presset, nu hvor hverdagen går fra 0-110km/t, så kan det måske være beroligende med en cigaret engang i mellem.

Hvorfor du er ryger, skal jeg selvfølgelig ikke blande mig i. Vi har alle vores baggrunde, og nogle har røget i to år, mens andre nærmest har en gloværdige mangeårig karriere inden for samme felt. Lige meget hvad, så er det aldrig for sent, eller for tidligt for den sags skyld, at stoppe helt eller skifte over til en el cigaret. Der er rigtig mange rygere, som ikke har modet til at skifte over til en el cigaret, hvis de eksempelvis har røget i mange år. “Det virker ikke” og “Det kan være lige meget nu” er mange af de ubrugelige undskyldninger for, at mange mennesker ikke tager valget.

En anden undskyldning, som jeg også hører ofte, er blandt andet den der med, at “Åh nej, for så kommer jeg jo til at tage en masse kg på”. Det er lige netop den undskyldning, som jeg gerne vil snakke lidt om i dette indlæg, og hvis du selv bruger den, så håber jeg inderligt, at jeg har fået dig til at skifte mening, efter du har læst dette indlæg. For der er nemlig en super smart måde, hvorpå du kan stoppe med at ryge cigaretter og fortsat holde dig trimmet og pæn, uden at hive for mange kager eller slikposer ned i maven, som mange hælder til, når de er stoppet med at ryge, fordi deres mund og fingre mangler noget at holde sig aktive med. Målet finder vi i en el cigaret.

Hvis du ikke ved, hvad en el cigaret er, så kan jeg hurtigt fortælle dig, at det bare er en forkortelse for en elektrisk cigaret. Og jeg går stærkt ud fra, at du allerede har hørt om disse små vidundere før, har jeg ret? Hvis du har et brændende ønske om at stoppe med at ryge, samtidig med at du har hørt om en e cigaret, så kan jeg ikke forstå, hvorfor du ikke er skiftet over endnu. For det er en af de smarteste gadgets, som er blevet lavet indenfor de sidste mange år. Og den har allerede nu hjulpet utroligt mange mennesker i kampen mod tobakken.

Derudover har jeg også døbt den et vidunder, fordi den, udover at stoppe din vane for at ryge cigaretter, også holder dig fra at spise en masse usunde ting, når du først har droppet smøgerne. For mange mennesker går nemlig i gang med at spise en masse ting, når de først har droppet smøgerne, og det bliver deres form ikke lige frem bedre af. Så hvis du stopper med at ryge med en el cigaret, så skal du slet ikke bekymre dig om at på, for det kommer nemlig ikke til at ske.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This themes is powered by Free Wordpress Themes. This website violated the terms of use Free Wordpress Themes