Jeg elsker e cigaretter

ecigaret - derfor elsker vi ecigaretter og syntes det er den bedste måde til rygestop som der findes.Branchen for e cigaretter vokser hver eneste måned, og der er flere og flere mennesker, der får øjnene op for denne skønne ting hele tiden. Det er fantastisk, og det er noget, der glæder mit lille anti-ryger hjerte. Jeg elsker at se kurven vokse hele tiden, for det betyder bare, at der hele tiden er nye folk, som bliver nysgerrige og bestiller en e cigaret. Og dermed er der en chance for, at vedkommende stopper med at ryge, da det er et af de bedste våben mod rygetrangen. Så det kan kun få mig til at smile, når det går godt for den branche.

Jeg har ikke altid været lige så engageret i el cigaretter, som jeg er netop nu. Det skyldes blandt andet, at jeg selv lige skulle give produktet en chance og dermed også finde ud af, at det kan være en kæmpe hjælp til et rygestop, når rygetrangen melder sin ankomst. Men da jeg så havde prøvet det, og kunne konkludere at det virkede fantastisk, så har jeg efterfølgende fået travlt med at hjælpe andre rygere med at kvitte smøgerne. Det er en sej kamp, men det er fedt at være med til at gøre en forskel.

Jeg kan i hvert fald se, at jeg med mine forsøg på at få folk til at smide smøgerne på hylden, rent faktisk går ind og hjælper mennesker med at leve længere. Og det kan man jo ikke lade vær med at bryde sig om. Så jeg elsker e cigaretter, og jeg kunne til enhver tid kysse ham, der har opfundet dem. Det er noget, der kan hjælpe et kæmpe problem, som vi efterhånden har fået skabt os herhjemme i Danmark. Det er et værktøj, som virker, og som vi bare skal have ud til så mange som muligt.

Jeg elsker e cigaretter
Jeg har kun gode ting at sige om e cigaretter. Der er hele tiden så mange mennesker, som har så meget dårligt at sige om den elektriske cigaret. Det kan jeg simpelthen ikke forstå. Jeg kan godt forstå, at der er mange mennesker, der har spørgsmål omkring produktet. For selvfølgelig er det nyt for mange mennesker, og derfor vil man jo godt lige vide noget om det, inden man bare begynder at inhalere en masse af de dampe, som man nu engang gør. Det er klart, og jeg havde da også selv en masse spørgsmål i starten.

Det er naturligt. Men jeg kan ikke forstå alle dem, som bare afskyr produktet med det samme, uden at have sat sig ind i, hvad det overhovedet er og kan. Jeg tør vædde med, at mange af de politikere, som gerne vil forbyde den e cigaretter på barer og restauranter, ligesom de normale cigaretter, ikke selv er rygere, og ikke på noget tidspunkt har prøvet at benytte sig af en elektrisk cigaret. Hvis de havde, så ville de på intet tidspunkt støtte op om et forslag, der simpelthen bare er så dumt. Det er en fantastisk ting, det kan der ikke være tvivl om.

Jeg gør selv alt for at overtale nuværende rygere til at give el cigaretter en chance, så de selv kan mærke på deres egen krop, at det rent faktisk har en effekt, og at det ikke bare er noget opreklameret fis, som mange af de andre ting er. Alle de andre ting, som påstår, at det kan fjerne rygetrangen, tror jeg ikke på. Jeg tror kun på mine egne erfaringer, og jeg har kun haft gode erfaringer med den elektrisk cigaret. Og derfor snakker jeg også så godt om den, som jeg nu engang gør.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This themes is powered by Free Wordpress Themes. This website violated the terms of use Free Wordpress Themes