E cigaretter holder i længden

hvorfor skifte til ecigaretter eller elcigaretDet er ikke mange år siden, at vi herhjemme i Danmark først fik øjnene op for e cigaretter, og det de kunne gøre. I og med flere og flere har fået øjnene op for dem, så er markedet for elektriske smøger også steget markant, og nu er det efterhånden gået hen og blevet et marked, der hver eneste måned omsætter for flere millioner kroner. Og det er altså bare herhjemme i Danmark. Verden over tør jeg vædde med, at det er blevet til en sand milliardforretning. Og det kan man altså godt forstå, når man ved, hvad en e cigaret kan hjælpe med.

Det er nemlig det bedste middel mod rigtige cigaretter, og det ved jeg, fordi jeg selv har benyttet mig af e cigaretter, da jeg skulle stoppe min trang til rigtige smøger. Det er et fantastisk hjælpemiddel, som man hele tiden lige kan have ved hånden, hvis man skulle få en rygetrang. Og det kan jeg love dig for, at man får, når man vælger at stoppe med at ryge, efter man har røget igennem flere år. Så jeg er virkelig en fortaler for disse elektriske cigaretter, og jeg håber bare, at markedet vil blive ved med at vokse og at flere og flere vælger at gå over til ecigaretter.

Gør det det, så betyder det jo bare, at der er flere og flere mennesker, som gerne vil stoppe med at ryge. Og det er jo bare fantastisk. Væk med plastre og tyggegummier. Nu hvor e cigaretter har gjort sit indtog på markedet, så håber jeg virkelig, at selv de ældre rygere også giver den nye gadget en chance. Noget tyder på det, da selv mine forældre har valgt at forsøge sig med elektriske cigaretter. Og de er ikke ligefrem af en nyere dato, mildt sagt. Så der er håb for at stoppe med at ryge.

E cigaretter holder i længden
Der er ingen tvivl om, at der er alt for mange rygere på verdensplan. Og vi herhjemme i Danmark hjælper altså godt til i den statistik. Dog er vi så heldige, at vi rent faktisk kan gøre noget ved problemet, da vi har så mange fantastiske hjælpemidler, som de ikke har i mange af de fattige lande, hvor man ryger for at få dagen til at gå med et eller andet. Men herhjemme i Danmark har vi værktøjer som e cigaretter, der kan hjælpe os med at kvitte smøgerne for altid, hvilket jo er fantastisk.

Men det er bare knap så fantastisk, når vi vælger ikke at benytte os af dem. E cigaretter er kommet på markedet, og det er blevet lettere at droppe smøgerne end nogensinde før. Dog er der stadig utrolig mange mennesker, der vælger at fortsætte med at ryge, og som ikke har nogen interesse i at lægge smøgerne fra sig. Det synes jeg personligt er en skam, da jeg drømmer om et røgfrit Danmark en eller anden dag. Jeg har selv været ryger, men den dag i dag foragter jeg det altså, og jeg kan ikke forstå, at de nuværende rygere ikke gør noget ved det.

Selvfølgelig er det hyggeligt at ryge og alt sådan noget. Men det er altså også bare så hamrende farligt, og de små informationsreklamer, som der kommer på rygepakkerne nu om dage, er bare ikke særligt effektive. De bliver mere grint af end taget seriøst, og alligevel bliver vi ved med at bruge enorme mænger penge på at trykke dem og putte dem på. Hvorfor så ikke hellere lave aktive reklamekampganger for el cigaretter eller ecigaretter? Det ville da have en meget bedre effekt, i stedet for at lave en skræmmekampagne med billeder på pakkerne, som folk alligevel bare griner af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This themes is powered by Free Wordpress Themes. This website violated the terms of use Free Wordpress Themes