Hvor skal man købe sin e cigaret på nettet?

fordele ved at ryge på elcigaretterDer er ikke noget decideret sted, som jeg vil anbefale frem for andre. For når du handler på nettet, så kan den ene butik være lige så god som den anden. Og det handler om for dig at finde frem til den helt rette butik, som passer til dine krav, og som har de priser, du kan være med på. Og da jeg ikke har nogen ide om, hvordan dit budget er, og hvordan din konto ser ud, så er det op til dig at kigge lidt rundt, indtil du har fundet frem til en webshop, som kan imødekomme dine krav til priser og leveringstid. Og så er det ellers bare om at prøve sig frem.

Men jeg kan da anbefale dig at kigge efter nogle af de lidt større webshops, da du der kan være mere sikker på, at du får det, du har betalt for, at det kommer til tiden. Når du har fundet frem til den webshop, hvor du gerne vil købe din e cigaret, så kan det også være en god ide at kigge lidt rundt på nettet efter webshoppens navn for at se, om der skulle være omtale af den nogle steder. Og så kan du jo hurtigt finde ud af, om det er en god eller dårlig forretning, som du har fundet frem til. Men holde du dig bare til topresultaterne på Google, så burde du være okay.

Og så er det ellers bare med at finde en e cigaret, som passer til dine krav og din pengepung. Er du lige begyndt, så kan det være en god ide at finde dig en begynder cigaret, så du lige kan prøve dig frem, uden at have betalt alt for mange penge for den. Det vil jeg i hvert fald gøre, hvis jeg var dig.

Skær ned på røgen med en el cigaret
Bare fordi man køber sig en el cigaret, så betyder det ikke, at man skal gå fra normale smøger til den elektriske version fra den ene dag til den anden. Man kan bare vælge at trappe stille og roligt ned, hvilket jeg da også anbefaler til alle mine venner og familiemedlemmer, som gerne vil give det en chance. Gør det stille og roligt, for ellers så ender du bare med slet ikke at gøre det. Og det ville jo være ærgerligt ikke at opnå et rygestop, bare fordi man har haft for travlt i starten af processen.

Og du behøver heller ikke stoppe helt med at ryge, bare fordi du køber dig en el cigaret. Du kan også bare benytte den til at skære drastisk ned over noget tid. At ryge 10 smøger om dagen er meget bedre end at ryge 20 smøger, og det kan den altså også hjælpe dig med. At stoppe helt ville jo være det mest optimale, men hvis den også bare kan hjælpe dig med at skære lidt ned på dit forbrug, så er det jo også en dejlig sejr. Så du behøver ikke at ville opnå et totalt rygestop, hvis du går i gang med at ryge på en elektrisk cigaret.

Rygestoppet kan jo altid komme senere hen, hvis du gerne vil have det. Men hvis du også bare ender med at have skåret dit forbrug ned til det halve med en el cigaret, så er det jo også en klar forbedring. Det er ikke det mest optimale, men det er da en klar forbedring i forhold til dit oprindelige antal af daglige smøger. Vi må også tage de små sejre med, da de også kan betyde væsentligt meget for, hvordan vi klarer os i den sidste ende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This themes is powered by Free Wordpress Themes. This website violated the terms of use Free Wordpress Themes