Du lever længere med en elektronisk cigaret

Når snakken falder på en elektronisk cigaret, så kan man enten vælge at være skeptisk og lukke af for hele konceptet, eller man kan vælge at have en positiv tilgang til den, og gå til den med en oprejst pande, uden at lukke af for nye muligheder og ny teknologi, som i sidste ende kan ende med at spare samfundet for millionvis af kroner, samt spare en masse menneskeliv, som ellers vil have gået direkte imod døden med lungekræft, hvis de havde fortsat med at ryge på den almindelige cigaret, som alt for mange mennesker efterhånden er tilhænger af.

Står du selv i en situation, hvor du er ryger, og hvor du allerede nu har taget negativt valg overfor en elektronisk cigaret, så er det heldigvis ikke for sent at vælge om. Selvom du måske har tage et standpunkt, så er det ikke for sent at tage et nyt. Og hvis du bliver ved med at have et negativt synspunkt overfor den, så er den eneste, du skader, dig selv. Hvorimod hvis du er åben overfor den, og du vælger at give den forsøg, så kan det gavne alle dine medmennesker samt resten af samfundet.

Grunden til at det også kan gavne samfundet er, at hvis du skifter den nuværende tobaksfyldte cigaret ud med en elektronisk cigaret eller en el cigaret, så mindsker du risikoen for at få lungekræft, samt andre sygdomme der også skyldes tjære og tobaksindtag gennem mange år, hvilket betyder, at du ikke er nødsaget til at blive indlagt på et hospital, når den uheldige dag skulle indtræffe. Og hvis alle de nuværende rygere gjorde det samme, så ville det være en skyhøj udgiftspost, der vil blive skåret væk, og dermed ville statskassen ikke skulle betale for den slags sygdomsophold mere. Og derfor sparer det samfundet for en masse penge, hvis du skifter til en elektrisk smøg.

Og udover at spare samfundet for en masse besvær samt penge, så kan du også selv få flere penge mellem hænderne. Og hvem kunne ikke tænke sig det? Så kan det være, at du kan få sparet sammen til den ferie, som du altid har drømt om. Eller få betalt noget af den gæld, som du måske har fået skrabet sammen igennem de seneste år. Hvis du skifter til en elektronisk cigaret, så kan der være mange penge at hente, da det ikke er nær så dyrt, som de almindelige cigaretter.
Sidst men ikke mindst, så skal det selvfølgelig også lige pointeres, at hvis du lige nu vælger at kvitte de gamle, sure smøger, så kan du også se frem til at leve længere i den sidste ende, og dermed have flere fantastiske år med dine kære. Du lever rent faktisk længere med en elektronisk cigaret, end du vil gøre med en almindelig cigaret. Men det kommer formodentlig ikke bag på nogen. Så overvej kraftigt, om det ikke er på tide at skifte det gamle tjærefilter ud med en elektronisk udgave. Ulemperne ved den almindelige cigaret er mange, mens fordelen ligeså er mange ved den elektriske cigaret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This themes is powered by Free Wordpress Themes. This website violated the terms of use Free Wordpress Themes