Bestil altid en ekstra el cigaret

hvorfor bruge en el cigaret til at stoppe med at ryge?Dagen er startet godt. Solen skinner, vejret er dejligt, og du har lige besluttet dig for at stoppe med at ryge. Og hvilket bedre tidspunkt kunne man på nogen mulig måde finde end lige netop i dag. Så hvis du har truffet beslutningen, så skal du så absolut ikke vente til i morgen. Udskyder du det, så vil du for altid udskyde det, som du sætter dig for her i livet. Sætter du dig selv et mål, så skal du også starte lige netop i dag. Gør du ikke det, så er chancerne for at gennemføre virkelig ringe.

Men nu hvor du har besluttet dig for at stoppe med at ryge, så skal du også lige vælge en metode, som du vil følge. Du har måske læst lidt på internettet om andre rygere, der er stoppet med at ryge, og læst om hvordan de har båret sig ad. Hvis man kigger rundt på nettet lige nu, så vil man virkelig se en metode, som går igen og igen. Og det er ligegyldigt om man kigger på de danske sider, der ligger derude, eller om du vælger at kigge på nogle af de mange internationale sider fra rundt omkring i verden.

Den metode, jeg omtaler, er selvfølgelig at opnå et rygestop med hjælp fra en el cigaret. Hvis du ikke rigtig kan beslutte dig, så må du sætte dig ned med en papir og en blyant, og gøre op med dig selv hvordan og hvorledes du vil gribe det an. Gør du det, så bliver det hele meget nemmere at overskue, og derfor også meget nemmere at komme i mål i sidste ende. Gør op med dig selv om du vil benytte en el cigaret, plastre, tyggegummi, hypnose eller om du bare vil tage en kold tyrker.

Det mest effektive er selvfølgelig en kold tyrker, men det er så også den sværeste. Det kan jeg godt garantere dig for. Det er et helvede det første stykke tid, som du kommer til at gå igennem. Du vil komme til at have så meget lyst til at ryge hele tiden, at det bliver svært at holde sig fra smøgerne. Det kommer selvfølgelig an på, hvor vedholdende du er som person. Hvis du vil have godt råd, og du hvis du gerne vil prøve dig frem med en kold tyrker, i stedet for med en el cigaret, så prøv først og fremmest at være røgfri i en uge eller 21 dage. Man siger, at nye vaner kræver 21 dage. Så hvis du kan klare det, er der lys for enden af tunnellen.

Men vælger du at gå med en el cigaret, så vil jeg gerne give dig et godt råd med på vejen. Når du bestiller din første el cigaret, så sørg for at bestil en ekstra med, med det samme. Når man har en el cigaret, og især når man lige skal lære at betjene den, så kan man godt komme til at ødelægge på alle mulige måder. Og det er virkelig ærgerligt at få ødelagt sin første el cigaret, da det kan dræne en for motivation fuldstændig, hvis man skal ind og bestille en ny. Derfor er det meget nemmere at holde kursen, hvis du i forvejen har taget dine forholdsregler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This themes is powered by Free Wordpress Themes. This website violated the terms of use Free Wordpress Themes