Er en e cig overhovedet hjælpsom?

ecig - den bedste løsning til et permanent rygestopDer er efterhånden kommet en udbredt tendens her i samfundet, som vi alle sammen så småt har hørt om. Tendensen hedder en e cig, som man kan bruge til at ryge på, i stedet for at ryge normale cigaretter. Der er rigtig mange, som taler godt om denne lille elektroniske device, men er den overhovedet så hjælpsom, når det kommer til stykket? Kan man virkelig stoppe med at ryge, ved at benytte sig af den? Det er nogle af de tvivls spørgsmål, som jeg gerne vil tage op i løbet af denne lille artikel.

Der kan ikke herske nogen tvivl om, at det vil være godt for alle, hvis de lagde cigaretter på hylden. Det eneste, det ikke vil være godt for, er den danske statskasse, da der i givet fald ikke vil komme så mange penge i den, som der hidtil har gjort. Men hvis vi sparker den væk, og kun kigger på vores eget helbred og vores rygevaner, så vil det uden tvivl være en god ting, hvis samtlige danske rygere fik smit smøgerne så langt væk, at de aldrig nogensinde vil komme i kontakt med dem igen. Og det er her den lille e cig kommer ind i billedet.

For om man vil det eller ej, så er der rigtig mange mennesker, som er stoppet med at ryge, ved hjælp af den lille smarte e cig, som substituerer de rigtige smøger, og giver dig en følelse af, at du stadig for stillet din rygetrang, selvom den ingenting har at gøre med de rigtige cigaretter. Det eneste, som de har til fælles, er, at de begge to har nikotin i sig. Men den skader på ingen måde dit helbred i samme grad, som de normale cigaretter gør det. Den er drevet på damp, og dermed får du ingen giftige stoffer ned i lungerne, hver gang du tager et hiv af den.

Hvis du kigger rundt i din omgangskreds, så er der sikkert et par stykker, som allerede nu benytter sig af en e cig, eller i hvert fald kender nogle, som gør det. Og du kan formodentlig være heldig at finde en eller flere i den gruppe af mennesker, som der er stoppet med at ryge ved hjælp af en e cig. Så hvis du forhører dig hos dem til at starte med, så kan jeg garanterer dig, at der nok er mange af dem, som er på vej mod et rygestop, hvis ikke de allerede er stoppet med at ryge. Allerede der kan du se levende beviser på, at den lille device rent faktisk virker.

Derudover findes der efterhånden også så mange succeshistorier rundt omkring på nettet, der handler om folk, der er stoppet med at ryge ved hjælp af en e cig. De kan være super inspirerende at læse, og de kan give dig et ordentligt spark bag i, hvis du selv er på vippen til at give op med et rygestop, eller har lyst til at kaste dig ud i et forsøg på at lægge smøgerne på hylden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This themes is powered by Free Wordpress Themes. This website violated the terms of use Free Wordpress Themes