Kvit smøgerne med en el cigaret

El cigaret - den bedste løsning til et permanent rygestopHvis der er noget, som jeg ikke er stor fan af, så er det, at man fortsat reklamerer med plastre, mundspray og tyggegummier for at få folk til at stoppe med at ryge. Der er sikkert nogle, der har haft succes med at stoppe, ved at benytte sig af nogle af de ovenstående produkter. Men jeg har aldrig haft held med det, og derfor er jeg da også stærk modstander af alle de ting, som der bliver reklameret med. Lige på nær den eneste gadget, som jeg er meget glad for, og som jeg selv har brugt med succes – nemlig en el cigaret.

For hvis der er et hjælpemiddel, der rent faktisk hjælper dig med at kvitte smøgerne, så må det siges at være en e cigaret. Med en mundspray får du måske stillet fristen til at ryge lige her og nu og de næste ti sekunder, men efter det vil man gerne ryge igen, og så kan man jo få brugt sådan en hel spray i løbet af få dage. Men med en el cigaret føles det som om, at man rent faktisk ryger på en cigaret, når man benytter sig af den. Så det er rent faktisk en erstatning, som ligner og fungerer som en cigaret, modsat de mange andre produkter.

Så hvis du har haft held med at stoppe med at ryge med de tre førstenævnte ting, så er du virkelig sej, og du får gerne et skulderklap med herfra. Men hvis de ikke har fungerer for dig, så skal du altså prøve en elektrisk cigaret. For det tror jeg virker meget bedre på dig, hvis du heller ikke har haft succes med tre andre ting. Dette er dog blot min egen erfaring, men giv det et forsøg, hvis du gerne vi lægge smøgerne på hylden for altid.
Derfor kan en el cigaret erstatte smøgerne
Det værste ved et rygestop plejer som regel at være den forfærdelige rygetrang, som allerede melder sig ind efter de første par timer, når man har besluttet sig for at lægge smøgerne på hylden. Alle rygere har nok været der, og vi kender alle sammen til, hvor forfærdeligt irriterende det er, når man ikke bare lige kan ryge sig en smøg. Det er da også derfor, at mange af os falder i gryden igen, for vi har simpelthen ikke nok rygrad til at fortsætte med at pine os selv. Men hvis du gerne vil gøre det nemmere for dig selv, så bør du overveje at købe en e cigaret.

Hvis du ikke før har givet en elcigaret en chance, så er det måske på tide, at du gør det nu. For på den måde får du altså den sejeste lille ting i verden, som kan hjælpe dig med at holde rygetrangen nede, når den melder sin ankomst. Og som sagt, så er det ofte det, der stopper os alle sammen i at kvitte smøgerne. Men hvis du nu kunne stoppe med smøgerne og samtidig holde rygetrangen væk – ville det så ikke være noget, du kunne finde interessant og lokkende?

For det kan nemlig lade sig gøre med en el cigaret. I starten kan du nok ikke blive særlig tilfredsstillet af den, men med tiden går den altså ind og redder dig fra at falde til smøgpakken igen. At man i stedet kan hive den elektriske cigaret frem øger virkelig chancerne for at stoppe med at ryge. Så hvis du gerne vil give rygestoppet et ordentligt forsøg, så overvej at købe sådan en. For den kan virke, hvis du har lysten. Jeg taler kun af erfaring, og jeg vil bare gerne hjælpe dig med at leve længere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This themes is powered by Free Wordpress Themes. This website violated the terms of use Free Wordpress Themes