El cigaretter er kommet for at blive

fordele ved en elcigaret over almindelige smøgerDer er mange mennesker, der er kritiske over for el cigaretter. Og hvis de ikke har prøvet at benytte sig af sådan en før, så kan jeg da også godt forstå deres skeptiske attitude. Det er klart, at noget nyt og ukendt er uhyggeligt for folk, som ikke har prøvet det endnu. Det kan jeg sagtens forstå, og det accepterer jeg da også fuldt ud. Det kan virke nyt og farligt, eller bare lige så opreklameret som så mange andre ting, der har påstået at kunne fjerne rygetrangen og hjælpe dig med et rygestop.

Og jeg må da ærligt indrømme, at jeg heller ikke bare sådan uden videre tror på, at det kan hjælp at sætte et plaster på skulderen. Lige netop kan jeg godt forstå, at folk er skeptiske overfor. Jeg har selv prøvet det, og det virkede på ingen måde, som det skulle. Der er sikkert nogen, som har succes med det, men jeg har altså kun haft succes med at benytte mig af e cigaretter eller elcigaretter. Og derfor er det da også den eneste metode, som jeg anbefaler til folk, der gerne vil stoppe med at ryge. For det er noget, som jeg selv har prøvet før.

Jeg anbefaler ikke folk at gøre noget, som jeg ikke selv har prøvet og kan stå inde for. Jeg har selv benyttet mig at e cigaretter ved mit rygestop, og derfor har jeg det også moralsk godt med at stå og anbefale dem at prøve det samme, hvis de virkelig gerne vil stoppe med at ryge. For det er noget, der virker, og det kan de da også mærke, når jeg står og snakker med dem. Hvor mange der så kaster sig ud i det, er så bare et godt spørgsmål. Men hvis de vil, så kan de også godt stoppe med at ryge med en elektrisk cigaret.

Jeg bruger selv e cigaretter
Jeg er stoppet med at ryge normale cigaretter, men jeg benytter mig stadig af e cigaretter. Så kan det godt være, at der er nogle mennesker, der vil tolke det som om, at jeg stadig er ryger. Jo, jeg ryger stadig på noget, og så er jeg vel teknisk set stadig ryger. Men jeg ser ikke mig selv som ryger, da jeg ikke længere ryger normale cigaretter. Så folk må da gerne gå og kalde mig ryger, men inderst inde ved jeg bare, at jeg ikke længere er en ryger, og det er jeg egentlig bare ganske tilfreds med.
Hvis folk ikke kan se det, så må de selv om det. Jeg går heller ikke og kalder folk for rygere, hvis de går rundt med tyggegummi cigaretter i munden. Bare fordi de ryger på noget andet, så vil jeg ikke bare begynde at kalde dem rygere. Jo, hvis de ryger på pibe, så er den god nok. Men når vi snakker e cigaretter, så kan jeg altså ikke forstå, hvorfor nogle folk får det godt af, ved stadig at påstå at man er ryger. Jeg forstå simpelthen ikke, hvad man kan få ud af det.
Men det begynder så småt at ryge ind af det ene øre og ud af det andet. Jeg elsker, at jeg er stoppet med at ryge normale cigaretter, og at jeg i stedet er på e cigaretter lige nu. Planen er da også, at de skal kvittes på et tidspunkt, men lige nu holder jeg min trang klaret med den elektriske cigaret. Og hvad folk så mener om det, det må være deres egen sag. Jeg ved bare, at jeg ikke er en ryger, og så må folk ellers gerne kalde mig, hvad de vil. Det er jeg ligeglad med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This themes is powered by Free Wordpress Themes. This website violated the terms of use Free Wordpress Themes