Beskyt dine børn mod røg med en ecig

e-cigaretter derfor en en ecig effektiv til at stoppe rygningHvis du er forælder, så er der formodentlig ikke noget i hele den hvide verden, der betyder mere for dig end dine egne børn. Hvis du er ryger, og du ryger i hjemmet, hvor dine børn dagligt lever, så går de rundt i røgen, som din cigaret efterlader, hvilket de absolut ikke har godt af. Først og fremmest kan man selvfølgelig vælge at kalde det passiv rygning, men den samme gamle sang har vi efterhånden hørt så længe. Men hvis du overvejer det en gang, så går det rent faktisk udover dine egne børn, når du ryger i hjemmet.

Så hvis du gerne vil skåne dine børn for at være passive rygere, og så i deres eget hjem, så burde du enten overveje at begynde at ryge udendørs, så røgen ikke hænger sig i møblementet inden døre, men forsvinder ud i luften udenfor. Eller også bør du kraftigt overveje at købe dig en ecig, så du stadig kan ryge indenfor, men så dine børn ikke behøver at gå rundt i røgen, fordi du skal ryge dagligt. Til gengæld kan du være sikker på, at en ecig ikke ville kunne skade dine børns helbred.

Og ikke nok med at du sikrer dine børn for at få diverse sygdomme, fordi de dagligt skal gå rundt i tobaksrøg. Du slipper også selv med mange af de skavanker, som du måske går rundt og døjer med til dagligt. Samtidig slipper du også for alle de eventuelle sygdomme, som rygning og passiv rygning kan medføre på længere sigt. Det kunne eksempelvis være lungekræft eller kol. Et simpelt skifte til en ecig vil kunne spare dig for en masse smerter senere hen, og det kræver næsten ingenting at komme i gang med at bruge en ecig – kun ganske få penge i starten til at anskaffe den.

Så hvis du erhverver dig en ecig, så kan man virkelig snakke om en god investering. Udover at være en medvirkende faktor til et bedre sundhedsmiljø for dig og din familie, så har det også en anden positiv bivirkning, hvis du vælger at droppe smøgerne til fordel for en elektrisk cigaret. Alt røgen og røgpartiklerne sætter sig hverken i tøj, gardiner eller andre møbler, så det kommer til at lugte af røg mange år fremover. Derudover sparer det dig for en masse besvær, hvis du eventuelt skal flytte fra din bolig eller lejlighed senere hen, da det ikke misfarver væggene nær så meget.

Så for at opsummere, så vil der faktisk kun være fordele ved at skifte dine nuværende cigaretter ud med en ecig. Først og fremmest kan det komme både dine børn og dig selv til gode, ved at forbedre jeres sundhed markant, samt sikre jer mod fremtidige sygdomme, der kunne komme på grund af røgen. Derudover vil du kunne skåne dit hus eller din lejlighed, samt alt dit indbo, der ikke vil lugte af røg langt ude i fremtiden, når du eventuelt skal flytte ud af din nuværende bolig, og ind i splinternye omgivelser, hvor der aldrig er røget før.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This themes is powered by Free Wordpress Themes. This website violated the terms of use Free Wordpress Themes