3 grunde til at købe en elcigaret

Den første grund til, at du skal gå ud og købe dig en elcigaret med det samme, er, at du vil gøre dig selv en kæmpe tjeneste rent helbredsmæssigt. Hvis du går fra at ryge normale cigaretter til kun at benytte dig af den elektriske smøg, så vil du hurtigt kunne begynde at mærke forandringer i din krop. Det kræver selvfølgelig en aktiv indsats fra din side, hvis du skal kvitte smøgerne helt. Men det er helt klart et godt værktøj til at kroppen på ret køl igen. Så hvis du gerne vil have din topform tilbage, så er det bare i gang.

En anden grund til at købe dig en elcigaret med det samme, er muligheden for at spare mange penge. Nu snakker de kloge hoveder igen om at sætte priserne på cigaretter op til 100 kroner pr. pakke. Og selvom priserne allerede nu er ved at være skyhøje, så bliver det med tiden bare endnu dyrere at være ryger. Så du kan lige så godt begynde at trappe ned nu, hvis du gerne vil spare flere tusinde kroner hvert eneste år. Og der er virkelig tale om så mange penge. Prøv at sætte dig ned og regn ud, hvor mange penge du ryger op hver eneste måned. Det er ikke småpenge.

Den sidste grund, som jeg her vil komme med, er, at du skal tænke på dine nærmeste. Hvis du ryger, så har du generelt meget kortere tid at leve i. Over 14.000 mennesker dør af rygning hvert eneste år, og det er altså en stor sjat. Så hvis du ryger, og du fortsætter med det, så er der store chancer for, at du bliver en af dem. Så hvis du gerne vil have nogle flere leveår, så start med at køb dig en elcigaret.

Elcigaret med nikotin
Hvis du selv har folk tæt på dig, som er rygere, så kan jeg kun anbefale dig at prøve at give dem en e cigaret med nikotin. Det kan godt være, at det virker som en dyr gave nu og her, men hvis det kan hjælpe dem til at stoppe med at ryge, så kan jeg love dig for, at det kan betale sig tilbage mange gange, når en af dem, du elsker, ikke skal ligge med svære sygdomme om et par år. Så du kan eventuelt udskifte den oprindelige julegave med en e cigaret, da de nok vil koste omkring det samme.

Så du mister ikke nogle penge på at give en elcigaret med nikotin, men det kan være, at du kan hjælpe vedkommende med at blive skubbet i gang. Det kan i hvert fald kun motivere en person til at give det et forsøg. For er der et problem med folk, der gerne vil i gang med at kvitte smøgerne, så er det, at de har det hele i munden. Og det samme problem ser man jo med så mange andre problemstillinger, som hver dag fylder vores hverdag. Det er ikke kun ved rygestop, at disse udmeldinger kommer.

Så skal man lige have den sidste smøg, eller jeg skal bare lige drikke den sidste cola, så stopper jeg med det. Nogle har måske også lyst til at stoppe med at ryge, men de skal jo bare lige have købt en e cigaret med nikotin. Det får de aldrig gjort, og dermed kommer de aldrig i gang med at skære ned på forbruge af smøger. Så hvis du vælger at give vedkommende en e cigaret, så har du allerede der givet personen det første skub i den rigtige retning. Og det er også det vigtigste skub af dem alle sammen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This themes is powered by Free Wordpress Themes. This website violated the terms of use Free Wordpress Themes