Undgå at blive tyk med en e cigaret

EGO-T elektronisk cigaretNår du stopper med at ryge, så er der rigtig mange mennesker, som frygter, at de begynder at tage en masse kilo på, når de endelig har fået lagt smøgerne definitivt på hylden. Så begynder deres fingre at længes efter noget andet, som de kan være optaget af, og så begynder man at fylde ting i hovedet, som ikke ligefrem er særligt sunde. Det bliver hurtigt til slik, chips og chokolade, og meget mere, end det du har spist førhen. Det er selvfølgelig ikke alle, som dette kommer til at ske for. Men der er rigtig mange mennesker, som er stoppet med at ryge, hvorefter de har taget utroligt mange kilo på sidebenene.

Hvis du gerne vil undgå det, så kan det faktisk godt lade sig gøre. Det første du kan gøre, uden at bruge hjælp fra nogle andre ting, er at være benhård og have en god selvdisciplin. Det kræver rigtig meget selvdisciplin, hvis man ikke benytter sig af nogle redskaber, men bare definitivt vil undgå at spise usundt. Hvis du kan klare det uden hjælp fra nogle redskaber, så er du en benhård person, og så er du virkelig stærk rent psykisk. Så hvis du kan klare den udfordring, lige efter et rygestop, så er du virkelig lavet af et hårdt stof.

Men hvis du ikke føler, at du kan klare det uden hjælp, så er der også en løsning til dig. Løsningen finder du i en e cigaret. Hvis du gerne vil blive røgfri, og samtidig holde figuren, så kan det lade sig gøre, hvis du køber dig en e cig, og begynder at benytte dig af den i stedet for normale cigaretter. Det er også en meget mere tilfredsstillende substitut end slikket og chokoladen. Og samtidig skader den ikke lige så meget som normale smøger, og den feder heller ikke som alt det usunde ville gøre. Altså er det en ren win-win situation, hvis du køber dig en e cigaret, da du bliver røgfri, og du ikke begynder at tage kilo på.
Jeg benyttede mig selv af en e cig, da jeg skulle blive røgfri. Hvis jeg ikke havde gjort det, så var jeg sikkert også blevet en del rundere, end jeg allerede er. Jeg er i forvejen en slikmund, og uden en elcigaret ville jeg også have gravet dybt i slikskålen hver eneste dag, ligesom så mange andre forhenværende rygere ville have gjort det. Det er farligt at stoppe med at ryge, men hvis du er en jernhård person, så kan det godt lade sig gøre at lægge smøgerne på hylden, uden at skifte over til en anden afløser, som også bare vil skade dig og din krop, ligesom smøgerne også gjorde det.

For det er uden tvivl usundt at ryge smøger, men hvad gavner det, hvis man bliver røgfri og bare skifter over til at spise en masse usund mad i stedet for? Ikke ret meget. Så sørg for at holde gejsten oppe, også selvom det kan virke utroligt svært til tider. Så må du ikke give op.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This themes is powered by Free Wordpress Themes. This website violated the terms of use Free Wordpress Themes